• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
S

Spirit

Návštěvník
To že aký si blbý ._.
čo prosím? si snáď koleduješ o IP ban už naozaj.. to že ty píšeš jak pri**** dieťa nie je môj problém.. nabudúce za takúto pi***** máš už fakt ban a je mi jedno čo spraví wake..

S

Spirit

Návštěvník
Oka :) vyhrážaš sa mi :)
Ber to ako chceš.. každého ho už serie ako tu píšeš za neviem koľko ľudí.. raz tvoja sestra.. raz ty.. raz tvoja staršia sestra.. + ten tvoj (asi) najväčší spam čo tu je (čo sa týka samých kktín).. spamätaj sa a nepíš samé sračky..

krtekCZ

Lopatka
Už sa rozhodlo, smola. O treste tu rozhoduje AT.
Jasně, to je bezesporu. Ale mám z toho trochu pocit, že Ty jsi ji nikdy moc nemusel, a že byl ten ban trochu ovlivněn Tvým postojem k ní. Nechci Tě obviňovat, nemohu to posoudit. Je to jen můj názor.

S

Spirit

Návštěvník
Prosím? Ja som ju nikdy nemusel? to je pravda vlastne.. ju nemusel skoro nikto kvôli tomu ako sa správala (rofl) takže ma neobviňuj keď nevieš nič o tom.. btw.. tento príspevok nemá riešiť jej unban ale má slúžiť k niečomu inému. (ďalej neriešim jej unban ani nič podobné s jej osobou) \o_O

_Pr4sc0_

Velmi známý člen
Už aj mňa fakt s*re že spamuje fórko blbosťami, hocijakými témamy ktoré buď nepatria na fórko, alebo úplnými kktinami ktoré sa týkajú jej odchodu, jeden raz som ju mal aj v ignore, ale to nepomohlo lebo stále a stále som videl tie jej blbé témata..Spirit má fakt pravdu..oplatí sa jej dať IP ban lebo to čo ona robí to je už moc..síce aj ja som spamoval, ale už som sa zmiernil..Ale aspoň som nedával zbytočné tématá ktoré sa týkajú odchodov, sprostostí..za mňa je fakt dobré jej dať IP BAN..i keď na chvíľku, ale myslím si že ju to aspoň na to usmierní že už nebude spamovať debilinami..

To je len a len môj názor..

.............Ehm. vadil vám spam na fórku nebo ingame...... pokud jen na fórku tak snad by mohl stačit ban na fórko ne? (bored)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.