• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Cheap_

(・∀・ )
Co ti napsat Cheapshote,ty jsi byl vždy admin,který si dělal rád srandu a přitom vždy věděl jak na co,uměl poradit a bavil se s hráči. Nevím jestli to tak jen vypadalo,nebo tvůj styl byl "I dont give a f*ck", vše jsi bral s lehkostíx. Nakonec to vypadá,že tvá záruka se nevztahuje na adminování :D. Psal bych tu blbosti,takže to napíšu jednoduše.

Děkuji ti moc za ty dny co jsme tě mohli mučit,otravovat,připravovat o nervy a taky za to, co jsi pro CraftManii udělal. Přeju ti aby jsi chytil ten signál co chceš naladit, protože nikdo nemá rád špatné telenovely :D.Aby ti opravili obrazovku,když bude potřeba a nakonec aby ti ty plínky vydrželi co nejdéle,na další nemám peníze. :D Doufám, že se jako hráč od admina moc nelišíš (jen že si teď můžu dovolit dělat větší vtípky! :D).

Takže,opovaž se rozladit to co si stihl za rok naladit,jinak ti zablokuji satelitní vysílání a pojedeš na kabelovce :D.

Hodně štěstí a málo náhradních dílu přeje Zet.
Zete, strašně mě tohle dojalo a zahřálo na srdci. Jsem rád, že jsme spolu mohli vyvádět různé kraviny a přitom se dost pobavit. No, vystihl jsi to naprosto přesně, ten výraz by se ke mně dal tak trochu přišpendlit, protože sám víš, že jsem nebyl 100% Admin, který dodržoval všechny dodatky a ústavy, které do toho Adminování spadají. Moje záruka se nevztahuje ani na výpadek signálu a koukej, jak to se mnou dopadlo.

Díky těmto dnům jsem byl někdy naštvaný, ale z větší části můžu říci, že ty zážitky byly a jsou super. Neboj se, mé chování zůstane na stejné lajně a jak píšeš, můžeš si ke mně už dovolit téměř vše, takže toho hned (ne)zneužij. :D

Tam bych nerad, takže Tě radši poslechnu, mami. :)

Cheape je mi to strašně líto. Mrzí mě že odcházíš z A-Teamu. Byl jsi dobrý admin. Doufám že se A-Team nezačne rozpadat a tak server skončí. Doufám že se ještě někdy uvídíme :(

Užívej život Utonde45
Nemusí Ti být nic líto, vše půjde dál, já se na serveru budu nadále objevovat. Děkuju za Tvá slova a určitě se neboj, AT se nerozpadne úplně, z mého příspěvku to mělo vyznít tak, že odpadli Admini, kteří zde byli delší dobu a zkrátka to pro mě už nebylo ani tak záživné (to adminování) a neboj, určitě se uvidíme. :)

Kopsik

Velmi známý člen
:( prečo musíš odísť :( .... ale tak chápem ťa budeš mi ako admin chýbať ... maj sa a uživaj si život naplno :)

P

PVNST

Návštěvník
Hele dokud tu je MrWakeCZ, tak je to pohoda :D Samozřejmě. že Cheap_ je ztrátou a celkem dosti velkou, ale psal, že se serverem úplně nekončí, jen Vám nebude dávat bany :D Takže cheape, doufám, že tě uvidím i nadále aktivně na serveru a třebas při nějakém zase tom vtipkování :D

zuzik92

Aktivní člen
No twl, na chvíli odjedu a co se neděje :( Začalo to Menclikem a teď ty :( Tohle už snad ani nejde popsat slovy. Proboha když jsem přišla na CM, tak měli jsme pár problémů ale furt jsi ty a ghe byli pro mě vzory. Teď úpřímně ani nevím jak to tu bude až se vrátím :/ Tohle už nebude CM, tak jak jsme byli zvyklí a jaká skvělá parta jsme byli :( Moc mě mrzí že jsi odešel a že jsem tu nebyla abych ti to mohlo rozmluvit :( Takže nezbývá nic jiného než ti popřát štěstí a úspěch do života a doufam že se někdy potkáme :)

kapr20

rybiška
Cheape dost mě štve že odcházíš z jakéhokoliv důvod...Budeš v AT chybět :/ byl si první admin kterého jsem snad na CM potkal a začal se s ním bavit :) Hodně jsem se od tebe naučil a hlavně jak řešit problémy s hráči :) Jsi super člověk který neměl si zahrát normálními hráči :) Hodně štěstí ve hře i v normálním životě ! :)

DjLuky

Člen
Cheape moc mne to mrzí cca před 1 rokem jsem začal hrát na CM a sel jsem na survival a po 1 měsíci jsem tam začal hrát nonstop a vždy jsem tě tam viděl [cheape ty víš co myslím třeba ten ban co jsi mi dal] ale to je jedno teď ke konci doufám ze si na mne budeš pamatovat v dobrem jak v PvP když jsi nad mnou pořád lítal jestli nemam KA, tak hlavně ti chci poděkovat co jsi pro CM udělal ale já se přidám lidi mrzí mne to ale odešel Mencl a teď cheap ? jeto strata jak já nv co ale lidi loučím se s vámi taky někdy se na serveru ukážu 1 do týdne [mam jiné starosti].Takže cheape hodně štěstí v životě a v lásce a ahoj všichni.:':)':)':):):)(

MrsRachí

Velmi známý člen
Néééé Čípe byl jsi druhý admin kterého jsem na CM potkala první byl DarkStrajk ,ale ten tu už taky není. :'( budeš mi chybět kdo mi bude dávat mute? :'( No co už budu si muset zvyknout ,že už žádná mute nebudou :'( No každopádně doufám ,že se i tak budeme potkávat na serveru.
Nakonec všechno dobré končí a začínají nové věci ať jsou dobré nebo špatné sice už to na CM asi nebude takové jak bývalo ale s tím už nic neuděláme.
Tak ahoj :)

Cheap_

(・∀・ )
No twl, na chvíli odjedu a co se neděje :( Začalo to Menclikem a teď ty :( Tohle už snad ani nejde popsat slovy. Proboha když jsem přišla na CM, tak měli jsme pár problémů ale furt jsi ty a ghe byli pro mě vzory. Teď úpřímně ani nevím jak to tu bude až se vrátím :/ Tohle už nebude CM, tak jak jsme byli zvyklí a jaká skvělá parta jsme byli :( Moc mě mrzí že jsi odešel a že jsem tu nebyla abych ti to mohlo rozmluvit :( Takže nezbývá nic jiného než ti popřát štěstí a úspěch do života a doufam že se někdy potkáme :)
Co se dá dělat, Zuzanko. Ano, začátky byly možná trošku krušné, ale během pár chvil jsme se zpřátelili a už to šlo lepším směrem. Jsem rád, že jsi se tehdy přidala do AT a doufám, že tam i nadále zůstaneš, ač je starý AT velmi rozvrácený. Ty chvíle byly jedny z nejlepších a buďme alespoň rádi, že na ně můžeme vzpomínat v co nejlepším duchu. :) To rozhodnutí bylo již delší dobou rozhodnuté, ale neboj, určitě se na serveru ještě potkáme.
Děkuju Ti, nejen za tato slova, ale i za vše ostatní. Hlavně se drž. :)

Cheape dost mě štve že odcházíš z jakéhokoliv důvod...Budeš v AT chybět :/ byl si první admin kterého jsem snad na CM potkal a začal se s ním bavit :) Hodně jsem se od tebe naučil a hlavně jak řešit problémy s hráči :) Jsi super člověk který neměl si zahrát normálními hráči :) Hodně štěstí ve hře i v normálním životě ! :)
Kapříku můj, no hlavně mi za to nedávej ban. Od první chvíle, co jsme se poznali, jsme si padli do noty a už tehdy jsem měl jakési tušení, že budeš brzy v AT, protože Tvá tvrdá ruka (žádný dvojsmysl), která drží drzé hráče pod pokličkou, je potřeba a já pevně věřím, že nadále budeš dobrým Adminem, jako doposud. :) Děkuju za podporu, Tobě přeji pevné nervy, nejen na Creativu. :D :)

Cheape moc mne to mrzí cca před 1 rokem jsem začal hrát na CM a sel jsem na survival a po 1 měsíci jsem tam začal hrát nonstop a vždy jsem tě tam viděl [cheape ty víš co myslím třeba ten ban co jsi mi dal] ale to je jedno teď ke konci doufám ze si na mne budeš pamatovat v dobrem jak v PvP když jsi nad mnou pořád lítal jestli nemam KA, tak hlavně ti chci poděkovat co jsi pro CM udělal ale já se přidám lidi mrzí mne to ale odešel Mencl a teď cheap ? jeto strata jak já nv co ale lidi loučím se s vámi taky někdy se na serveru ukážu 1 do týdne [mam jiné starosti].Takže cheape hodně štěstí v životě a v lásce a ahoj všichni.:':)':)':):):)(
Dando, ano, tehdy jsme neměli nejlepší vztah, protože tam převládaly hádky a další negativní věci, ale již ke konci mého adminování se to zlepšilo, mohli jsme se konečně bavit jako lidi a nikoliv jako rozjanečná zvěř, co na sebe jen štěká. Snad se někdy na serveru potkáme, každopádně děkuji za Tvůj proslov, velmi mne potěšil. :)

Néééé Čípe byl jsi druhý admin kterého jsem na CM potkala první byl DarkStrajk ,ale ten tu už taky není. :'( budeš mi chybět kdo mi bude dávat mute? :'( No co už budu si muset zvyknout ,že už žádná mute nebudou :'( No každopádně doufám ,že se i tak budeme potkávat na serveru.
Nakonec všechno dobré končí a začínají nové věci ať jsou dobré nebo špatné sice už to na CM asi nebude takové jak bývalo ale s tím už nic neuděláme.
Tak ahoj :)
Rachšanko, sušenko, bohužel, již se nic nedá dělat a je to konečné rozhodnutí, na serveru se určitě budeme vídat, to se neboj. Kicky Ti už nebudu moci dávat, ale aspoň budeš mít čistší rejstřík. CM se mění, ale doufám, že k lepšímu a ač staré časy nelze vrátit, snad ty nové přinesou jedině pozitivní přísun, co se vývoje serveru týče. :)

Kde budem pozerať TV ?? :( thanks za to čo si urobil pre mňa ale aj pre celú CM....
Kde? No přeci v bedně. :D :) Dělal jsem to pro všechny rád, děkuji za podporu. :)

Cheape_, je škoda že odcházíš... Byl jsi super Admin, a doufám že tady na CM jaspon budeš hrát.
Děkuji za pochvalu, ale uvidíš, že AT bude stále dobrý, ba možná i lepší, to se uvidí v budoucnu. Neboj se, určitě se na serveru budu ukazovat, abychom si spolu mohli zahrát naše rychlé hry na BW. :)

MrsRachí

Velmi známý člen
Rachšanko, sušenko, bohužel, již se nic nedá dělat a je to konečné rozhodnutí, na serveru se určitě budeme vídat, to se neboj. Kicky Ti už nebudu moci dávat, ale aspoň budeš mít čistší rejstřík. CM se mění, ale doufám, že k lepšímu a ač staré časy nelze vrátit, snad ty nové přinesou jedině pozitivní přísun, co se vývoje serveru týče. :)

To doufám ,že se potkáme někdy! :D Aspoň tě budu moct zlobit :p :D Ikdyž nebudeš v A-Teamu tvoje zásoby sušenek neklesnou :D

Branoo_

Aktivní člen
Škoda, že odchádzaš Čípku. Bol si super Admin. Urobil si toho pre CM a taktiež aj pre mňa veľmi veľa. Veľmi si toho vážim/e. Dúfam, že to v živote dotiahneš veľmi ďaleko! Prajem veľa šťastia :)

Naposledny upraveno:

Delfik

Člen
Cheape.. Hrozně mě mrzí, že za tu dobu co tu hraji, jsem tě skoro vůbec nepoznal. Každopádně jsme se párkrát bavili na starém survivale a to mi stačilo k tomu, abych zjistil, že jsi hrozně sympatickej člověk. Jak jsem již psal, je škoda že odcházíš, poněvadž adminů jako jsi ty je málo. Tak se drž a ať se ti daří v reálu.. Prostě ve všem co děláš :)

Delfik

MasterTarik

Aktivní člen
nesouhlasim cheape MUSIS ZOSTAT !! PRECO PRECO ! dnes som ti dala prve negativne hodnotenie preco preco ! ?
je blbost abys odesel tohle je jen zli sen OMG CO SE TO DEJE Z CM ZOBUTE MNE NEKDO ! ne cheape ne ! :( :':)':)'(

MasterTarik

Aktivní člen
ted uz vazne placem pametas ked sme hrali spolu skywars s CookieFloink jak sme se spolu proti tebe ukrili v strede
a nakoniec si vyhral ??? to byli casi a ted JSI PRYC !!!!! :(

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.