Hah, s tím umíráčkem si dáme duo, já hraju na klavírnemiešaj do toho Prim z THG a čo ja? môžem niekoho zavraždiť? alebo mu aspoň zahrať na husliach umieráčik? #assassinskillz
ďalší dôvod na to, aby si ma tam dal. DHah, s tím umíráčkem si dáme duo, já hraju na klavír
K tomu vraždění.. Chceš zavraždit někoho z A - Teamu, nebo chceš být proti Rioxovi a spol?ďalší dôvod na to, aby si ma tam dal. D
@HorzkaSVK HEJ! buď s námi!K tomu vraždění.. Chceš zavraždit někoho z A - Teamu, nebo chceš být proti Rioxovi a spol?
No joo.. Vedlejší postava nebo postava chránící A - Team? Ty se vyskytneš... V páté kapitole.Mohla bych tam být jako něco prostě... sůša? Jsem sušenka... Ta by tam bola dobrá D
Sušenka co chrání A-Team... Ty voléééééNo joo.. Vedlejší postava nebo postava chránící A - Team? Ty se vyskytneš... V páté kapitole.
Já nevím Třeba tě Wake sežere a dá mu to nadpřirozenou síluSušenka co chrání A-Team... Ty volééééé
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjJá nevím Třeba tě Wake sežere a dá mu to nadpřirozenou sílu
Ale říkala si že tě nikdo nesmí sežratjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Em... Já nic já sušenka. čusAle říkala si že tě nikdo nesmí sežrat
Bude mi vedro... sorráč Nemám ráda kožichPuma bude vozit sušenku na hřbetě. :3333
Tak mě třeba Spiritka oholí xddddBude mi vedro... sorráč Nemám ráda kožich
xddddddddddddddTak mě třeba Spiritka oholí xdddd
k.... neviem neutrálna postava maybe...? a že kto strelí lepší argument má ma vo vreckuNo joo.. Vedlejší postava nebo postava chránící A - Team? Ty se vyskytneš... V páté kapitole.
Takže budeš nájemný vrah. Ok?k.... neviem neutrálna postava maybe...? a že kto strelí lepší argument má ma vo vrecku