Hah, s tím umíráčkem si dáme duo, já hraju na klavírnemiešaj do toho Prim z THGa čo ja? môžem niekoho zavraždiť? alebo mu aspoň zahrať na husliach umieráčik?
#assassinskillz
ďalší dôvod na to, aby si ma tam dal.Hah, s tím umíráčkem si dáme duo, já hraju na klavír![]()
K tomu vraždění.. Chceš zavraždit někoho z A - Teamu, nebo chceš být proti Rioxovi a spol?ďalší dôvod na to, aby si ma tam dal.D
@HorzkaSVK HEJ! buď s námi!K tomu vraždění.. Chceš zavraždit někoho z A - Teamu, nebo chceš být proti Rioxovi a spol?![]()
No joo.. Vedlejší postava nebo postava chránící A - Team?Mohla bych tam být jako něco prostě... sůša? Jsem sušenka... Ta by tam bola dobráD
Sušenka co chrání A-Team... Ty voléééééNo joo.. Vedlejší postava nebo postava chránící A - Team?Ty se vyskytneš... V páté kapitole.
Já nevímSušenka co chrání A-Team... Ty volééééé![]()
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjJá nevímTřeba tě Wake sežere a dá mu to nadpřirozenou sílu
![]()
Ale říkala si že tě nikdo nesmí sežratjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj![]()
Em... Já nic já sušenka. čusAle říkala si že tě nikdo nesmí sežrat
Puma bude vozit sušenku na hřbetě. :3333![]()
![]()
![]()
Tak mě třeba Spiritka oholí xdddd![]()
![]()
![]()
Bude mi vedro... sorráč
Nemám ráda kožich
![]()
![]()
![]()
xddddddddddddddTak mě třeba Spiritka oholí xdddd
k.... neviemNo joo.. Vedlejší postava nebo postava chránící A - Team?Ty se vyskytneš... V páté kapitole.
Takže budeš nájemný vrah. Ok?k.... neviemneutrálna postava maybe...? a že kto strelí lepší argument má ma vo vrecku