Fialka♡
Velmi známý člen
To si vieš nastaviť,aby ti to neauktualizovalo samo..A Android je náchylný na vírusi ako Windows..a furt niečo aktualizuje..
To si vieš nastaviť,aby ti to neauktualizovalo samo..A Android je náchylný na vírusi ako Windows..a furt niečo aktualizuje..
Clean Master ti ten mobil zajebe ještě vícProsím vás.. Čo je:
Clean Master
A
Eset
(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)
To není nic, to jsou aplikace na lagování všeho a neumějí ani nicProsím vás.. Čo je:
Clean Master
A
Eset
(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)
Včera mi to uvoľnilo 178MG pritom som mala voľných 40MG.Clean Master ti ten mobil zajebe ještě víc
(facepalm) (facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)
Náhodou...Je to to isté , ako na pc.To není nic, to jsou aplikace na lagování všeho a neumějí ani nic
Je to to isté jako na PC taky jen zasekává (facepalm)Včera mi to uvoľnilo 178MG pritom som mala voľných 40MG.
Náhodou...Je to to isté , ako na pc.
Kupte si poriadne telefóny/mobily,a nebude vám mrznut.
Odporúčam:
SG-Grand Prime G530
SG-S4-S6
SG-Trend Plus
Ono ti napíše, že to uvolnilo, ale přitom to píše jen, aby si ti méně přemýšlivý lidé řekli "Jo to je krutý každých 20vteřin mi to uvolní 200MB ramky"Včera mi to uvoľnilo 178MG pritom som mala voľných 40MG.
Náhodou...Je to to isté , ako na pc.
Kupte si poriadne telefóny/mobily,a nebude vám mrznut.
Odporúčam:
SG-Grand Prime G530
SG-S4-S6
SG-Trend Plus
Horší telefony tě nenapadly? Samsung je hned po applu největší shit předraženej.. Máš mobil za 25k, kterýmu se vyrovná jakýkoliv mobil za 5kOdporúčam:
SG-Grand Prime G530
SG-S4-S6
SG-Trend Plus
Srdcovka Nokia 3310 (shy)Horší telefony tě nenapadly? Samsung je hned po applu největší shit předraženej.. Máš mobil za 25k, kterýmu se vyrovná jakýkoliv mobil za 5k
Ten telefón SG Grand Prime G530 ma stál Vieš koľko? 567€ a keď si vezmes že ho mám splácať tak to je okolo 620€ -_-Ono ti napíše, že to uvolnilo, ale přitom to píše jen, aby si ti méně přemýšlivý lidé řekli "Jo to je krutý každých 20vteřin mi to uvolní 200MB ramky"
Jenže pravda je taková, že ti to tu ramku spíš ještě víc žere.. se jen podívej kolik je tam animací a podobných kravin..
Horší telefony tě nenapadly? Samsung je hned po applu největší shit předraženej.. Máš mobil za 25k, kterýmu se vyrovná jakýkoliv mobil za 5k
Jediný kto tu má zrejme rozum.. Žiadna urážka.Srdcovka Nokia 3310 (shy)
Teba? snáď tvojich rodičov (rofl)Ten telefón SG Grand Prime G530 ma stál Vieš koľko?
Nie. Mám ho od staršej sestry.. Nepotrebuje ho jej sa páčia staré Nokii. A telefón si kúpila ona sama myslím ten čo mám teraz ja..Teba? snáď tvojich rodičov (rofl)
No tak čo potom píšeš že stál teba? A prosím ťa koľko máš tých sestier? (nailbiting)Nie. Mám ho od staršej sestry.. Nepotrebuje ho jej sa páčia staré Nokii. A telefón si kúpila ona sama myslím ten čo mám teraz ja..