• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

čo je lepší?

• Total voters
    51
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

JacobVeres

Jakub Verešpej
android ma lepsi vzhlad a mi nemrzne vobec a windows mobile to je hrozne kopiruje to windows 8 na pc a windows 10 to kopiruje ten vzhlad !

MrTmcCZ

Nový člen
Windows10mobile dostala ocenění za:
- Nejkreativnější os pro telefony světa
- Nejbezpečnější OS pro mobily světa
a mnohem víc...

Naposledny upraveno:

JacobVeres

Jakub Verešpej
train man :O tak mi povedz ako sa hacknu mne sa nestalo nikdy ze by sa mi nekdo hackol :O ani sa mi nestane

KopiisCZ

Jacob Hill, Šerif
Ano, Android ti někdo snadno hackne, protože jede na Linuxovém jádru a Linux jako takový je šířený pod GNU GPL - je šířen včetně zdrojového kódu.
Microsoft, protože není GNU GPL, nýbrž Proprietální (CS) software, tak je lépe zabezpečený a jen tak se do něj nedostaneš... Ale to tu pletete jabka a švestky do kupy....

Když máš kvalitní železo, tak se ti android neseká, ale chce to při výberu mobilu trochu koukat na parametry :rolleyes:.
Sekání androidu není převážně o RAMkách, ale spíš o procesoru a o tom, jak si systém sami nastavíte, Vy chytrolíni.

Co se týče iOSu, dal jsem ho tam jenom pro srandu, jako troll, ale to většina z Vás nepochopila..

A Těm, kteří si dělají s 512mb RAM naděje (+ v dnešní době neznám úctyhodný "smart phone" s 512mb RAM) na update Windows Mobile 10, tak je převelice zklamu.. Pokud nechcete mít rozlišení nějakých 800x480 tak si s 512mb neškrtnete...

Prosím Vás pěkně, když tomu nerozumíte, tak tu nediskutujte o kravinách. Jako jó, celý den se tu nad tím bavím, ale už je to moc.. C-D:rolleyes:

Radiko

ExHelperis
Ano, Android ti někdo snadno hackne, protože jede na Linuxovém jádru a Linux jako takový je šířený pod GNU GPL - je šířen včetně zdrojového kódu.
Microsoft, protože není GNU GPL, nýbrž Proprietální (CS) software, tak je lépe zabezpečený a jen tak se do něj nedostaneš... Ale to tu pletete jabka a švestky do kupy....

Když máš kvalitní železo, tak se ti android neseká, ale chce to při výberu mobilu trochu koukat na parametry :rolleyes:.
Sekání androidu není převážně o RAMkách, ale spíš o procesoru a o tom, jak si systém sami nastavíte, Vy chytrolíni.

Co se týče iOSu, dal jsem ho tam jenom pro srandu, jako troll, ale to většina z Vás nepochopila..

A Těm, kteří si dělají s 512mb RAM naděje (+ v dnešní době neznám úctyhodný "smart phone" s 512mb RAM) na update Windows Mobile 10, tak je převelice zklamu.. Pokud nechcete mít rozlišení nějakých 800x480 tak si s 512mb neškrtnete...

Prosím Vás pěkně, když tomu nerozumíte, tak tu nediskutujte o kravinách. Jako jó, celý den se tu nad tím bavím, ale už je to moc.. C-D:rolleyes:
Bav sa dál :D
Nie každý je expert ale aspom sa nauci a pouci sa :) veď aj o tom je toto tema :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.