JacobVeres
Jakub Verešpej
ja ziadne hry nemal ! android je lepsi ho mam
Jasně ale aby si androida rozšlapal tak potřebuješ minimálně 1GB v ramkách...ja ziadne hry nemal ! android je lepsi ho mam
Najväčšia blbost akú som kedy cital (facepalm)bozeee brani windows aby mohol byt medzi prvymi ale to sa ti nepodari ja mam silne zbrane !
MG asi když to má stejnýho vývojáře...windows mobile to je hrozne kopiruje to windows 8 na pc a windows 10 to kopiruje ten vzhlad !
Logicky keď to vlastný ta istá firma Microsoft..android ma lepsi vzhlad a mi nemrzne vobec a windows mobile to je hrozne kopiruje to windows 8 na pc a windows 10 to kopiruje ten vzhlad !
A Android ma len tapetu..android ma lepsi vzhlad a mi nemrzne vobec a windows mobile to je hrozne kopiruje to windows 8 na pc a windows 10 to kopiruje ten vzhlad !
Tak mě hackni plz (shy)Do androidu se ti hackne každej blbec...
Tak mě hackni..Do androidu se ti hackne každej blbec...
asi takTak mě hackni..
o tohle bych se teda nebál
máš problém?Tak mě hackni..
o tohle bych se teda nebál
když někdo napíše svůj názor tak má hned s tebou problém, jako rlly?máš problém?
Tohle téma je problémmáš problém?
Bav sa dálAno, Android ti někdo snadno hackne, protože jede na Linuxovém jádru a Linux jako takový je šířený pod GNU GPL - je šířen včetně zdrojového kódu.
Microsoft, protože není GNU GPL, nýbrž Proprietální (CS) software, tak je lépe zabezpečený a jen tak se do něj nedostaneš... Ale to tu pletete jabka a švestky do kupy....
Když máš kvalitní železo, tak se ti android neseká, ale chce to při výberu mobilu trochu koukat na parametry .
Sekání androidu není převážně o RAMkách, ale spíš o procesoru a o tom, jak si systém sami nastavíte, Vy chytrolíni.
Co se týče iOSu, dal jsem ho tam jenom pro srandu, jako troll, ale to většina z Vás nepochopila..
A Těm, kteří si dělají s 512mb RAM naděje (+ v dnešní době neznám úctyhodný "smart phone" s 512mb RAM) na update Windows Mobile 10, tak je převelice zklamu.. Pokud nechcete mít rozlišení nějakých 800x480 tak si s 512mb neškrtnete...
Prosím Vás pěkně, když tomu nerozumíte, tak tu nediskutujte o kravinách. Jako jó, celý den se tu nad tím bavím, ale už je to moc.. C-D
jj ať se baví dálBav sa dál