No Traine, síce majú to tak aj iné hry ako som započul keď si stiahneš GTA 5 tak tam nemáš MultiPlayer aspoň som tak počul. A myslím si, ešte keď som mal Warez MC mal som ho od TeamExtremu tak neviem či by to zase oni nezmenili + by CraftMania nemala dosť hráčov ako povedal @Filip6_CZ takže ja toto čo napísal TrainMan ja by som to zamietol #MôjNázorJá bych jsem warez minecraftu sebral i multiplayer...
Tak to bude na rit -.-Spíš bude dobrá KA v 1.9, když si budeš moct dát meč do obou rukou
môj názor je že ano proč ano? pravda je ze keď chceš skin at si koupi mc ale zas každý má právo vidieť skin a mám takovy pocit že dosť hračou by odišli a to že si nekdo koupi mc a nekdo ne to je v tomto prípade nepodstatné pretože minecraft je pro zábavu a hraní a nemyslím si že jen o penize a o skin(bored)Jednoznačně NE. Kdo chce skin, ať si koupí hru.
Přesně to jsem tu chtěl napsat! Já si myslím, že si zaslouží skiny.. Já býval také warez, je mi už vcelku jedno, jestli hraju s warezákem či origem, prostě dávám ANO, navíc když origo chce na server, tak se warez už nepřipojí, takže warezákové "neomezují" originálkyOsobně mi to bylo jedno,Ale když už by to bylo na mě sama za sebe dávam ano protože když warez hráči nebudou mit skiny návštěvnost serveru se sníží a co bude pak- a mě je těch lidí líto ne každý s těchto mnoho lidi ma na koupený minecraft.Sama jsem byla warez a mě se nelíbí když originalky dělají mezi warez hráčí rozdíl jsou to lidi jako oni a jen proto že nemaji origo. nezanamená že je to konec světa lidi tohle je můj názor
To každý respektoval,ale tohle je server pro warez hráče a přemýšlej co se stane když Wake potvrtí ne to pak warez hráči už moc chtít nebudou hrat na serveru a ne každý ma hodě peněz na origo.mc Vím je to tvůj nazor nic neříkam,ale i tak....Docela mě štve,jak se minecraft oddělil na original a warez (ne všude,ale u nás ano) a warez už je normální. Taky nevím,proč se třeba YT komunita dělí na hráče minecraftu a nehráče. To se rovnou může dělit na hráče CS a nehráče ne? Ale už trochu odbočuji od tématu. Já nemám GTA V koupené a nejde mi multiplayer a beru to. Oni nemají koupený minecraft a měli by brát,že nebudou mít skiny. Podle mě by měli být rádi,že jim jdem multiplayer.
EDIT/ Taky jsem byl warez,ale respektoval jsem,že mi nejdou skiny.
Děkuji že se mnou souhlasíšPřesně to jsem tu chtěl napsat! Já si myslím, že si zaslouží skiny.. Já býval také warez, je mi už vcelku jedno, jestli hraju s warezákem či origem, prostě dávám ANO, navíc když origo chce na server, tak se warez už nepřipojí, takže warezákové "neomezují" originálky
Já nejsem kompletně proti skinům. Ještě to tu můžu zopakovat. Jsem pro 1-2 klučičí skiny,1-2 holčičí skiny a jeden "nepohlavní" skin.To každý respektoval,ale tohle je server pro warez hráče a přemýšlej co se stane když Wake potvrtí ne to pak warez hráči už moc chtít nebudou hrat na serveru a ne každý ma hodě peněz na origo.mc Vím je to tvůj nazor nic neříkam,ale i tak....
Nemají kartu ani způsob? Paysafecard! Nechcou si kupovat paysafecard? Tak ať si připlatí zde: http://www.key4you.cz/product/details/107-minecraft/ (nebrat jako reklamu)Lebo ved niektorý nevedia kúpiť mc , ďalším neche ved majú zadarmo , a další sú chudobný tak tým by som bez problémov dovolil.
Však warezáci budou koukat, až jim ty jejich warez launchery zatrhnou... Doufám, že co nejdříveNemají kartu ani způsob? Paysafecard! Nechcou si kupovat paysafecard? Tak ať si připlatí zde: http://www.key4you.cz/product/details/107-minecraft/ (nebrat jako reklamu)
Každý si dokáže šetřit... Jak jsem už dřív říkal,mě to trvalo 2,5 měsíce a nebýt vánoc tak 4,5
Presne tak a vieš čo oni to nevedia že sa dá kúpiť paysafecrad úprimne ani ja som to nevedel:/ ale vďaka kamarátovi to už viem a tiež @Delfik dal potom príspevok vďaka ktorému už som vedelNemají kartu ani způsob? Paysafecard! Nechcou si kupovat paysafecard? Tak ať si připlatí zde: http://www.key4you.cz/product/details/107-minecraft/ (nebrat jako reklamu)
Každý si dokáže šetřit... Jak jsem už dřív říkal,mě to trvalo 2,5 měsíce a nebýt vánoc tak 4,5
Budeme koukat i my,až craftmania půjde do pr*ele.Však warezáci budou koukat, až jim ty jejich warez launchery zatrhnou... Doufám, že co nejdříve
Právě proto jsem dělal ten obrázkový tutoriál tady na fórum. Ale jinak se dá MC koupit i přes Paypal, kartu... Je toho hodněPresne tak a vieš čo oni to nevedia že sa dá kúpiť paysafecrad úprimne ani ja som to nevedel:/ ale vďaka kamarátovi to už viem a tiež @Delfik dal potom príspevok vďaka ktorému už som vedel
No to aj budeme teda kukať :/Budeme koukat i my,až craftmania půjde do pr*ele.
áno bol veľmi dobrý tutoriál máš môj likePrávě proto jsem dělal ten obrázkový tutoriál tady na fórum. Ale jinak se dá MC koupit i přes Paypal, kartu... Je toho hodně