• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Chceš povolit pro Warez skiny?

• Ano

Votes: 28 47.5%
  • Ne

Votes: 31 52.5%

• Total voters
    59
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

zuzik92

Aktivní člen
Ukaž mi tu jediný příspěvěk kde si stěžuje jeden warez hráč -_- A vůbec končím diskuzi s tebou, nikam to nevede.

Delfik

Člen
Psal jsem, že si stěžujou celkově. Ale i tady by se něco našlo. Třeba při zapomínání hesel k účtům, že je to nespravedlivé a jiné kraviny. A nechápu, kam diskuze semnou nevede ? Máme oba rozdílné názory na věc, ale to přeci není nic zlého ?

FilipVI

Moderátor webu
Ty máš respektive názor,který je špatný. Když jsou názory rozdílné,neznamená to,že jsou oba správné.
Jak má nejfake ten citát. "Jméno ani tvář nejsou důležité,důležitá je myšlenka a názor" To znamená,že nemáme soudit lidi podle toho,jak vypadají,ale podle toho,jaký mají názor. Tady taky už končím. Nikam to nevede.

Delfik

Člen
Otevřeně řeknu : vím, že můj názor je špatný. Bohužel, je to tak. Můžou za to špatné zkušenosti s warez hráči. Určitě jsou i nějací fajnoví warez hráči, ale bohužel většinou narážím na ty špatný. Dneska mě na BW jeden Steve od nás z týmu podkopal když jsem měl iron helmu za 10 goldů a jiný dobrý věci. Na jiných portálech se mi dvakrát stalo, že mě na BW nějací Stevové pořád zapalovali, že semnou nechtěj být a i tam jsem měl dobrý věci. Také na anni jsem měl dia a běžela zamnou skupina vesměs warez hráčů od nás z týmu a když jsem stavěl cestu, podkopali mě, aby získali moje věci. A takových věcí se mi stalo plno. Jsem v reálu antifák, ale i tak se bojím přejít na chodník, kde jsou romové a stejný to je tady. Třeba na BW se bojím být s warezáky v týmu.. I přesto, že můžou být dobří a sympatičtí a stejnak to může být i v reálu s romy. Těma skinama mám strach, že mi takhle pokazí hru. Nerozeznám je a nic se jim navíc nestane ani za nahlášení, udělají si další účet. U originálek jsou také zlí hráči, ale je jich méně, poněvadž oni ban neobejdou.

ToumanCZ

Capo di Tutti Capi
Co řešíte za kraviny? Myslíte si snad, že když se jim povolí skiny, tak vybouchne svět? Hádáte se kvůli sračkám... Když někdo nemá rád warez, tak snad hraje jinde ne? Ja bych udělal polovinu miniher atp. pro origo jako je OHUB a HUB.

Vím, že warez hráče skoro nikdo nemusí (Jsem warez-zatím) ... Ale ne všichni warez hráči jsou stejní... A dávat jim oslovení "warez chudáčci" bych neudělal ani s originálním Minecraftem...(Zhatujte si mě za obhajování svých "warez kamarádů" ,mě to nevadí...) :) BTW: Pro ty skiny pro warezáky taky nejsem :)

Ayweed300x

Nic :(
Vím, že warez hráče skoro nikdo nemusí (Jsem warez-zatím) ... Ale ne všichni warez hráči jsou stejní... A dávat jim oslovení "warez chudáčci" bych neudělal ani s originálním Minecraftem...(Zhatujte si mě za obhajování svých "warez kamarádů" ,mě to nevadí...) :) BTW: Pro ty skiny pro warezáky taky nejsem :)
Tak si ten Minecraft kup, nebo na to nemáš peníze? Pak se těm oslovením vyhneš :DDD

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.