• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Chceš povolit pro Warez skiny?

• Ano

Votes: 28 47.5%
  • Ne

Votes: 31 52.5%

• Total voters
    59
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MineG

Člen
Řeknu to tak jediné co se mi na tom všem nelíbí je stránka mcskinseach jsou tam skiny koupených mc učtu a dokonce i můj tohle mi na tom vadí!! :D :3

zuzik92

Aktivní člen
Já za sebe jsem pro pár skinů warez účtům. Lidi přemýšlejte trochu, většině hráčů na CM je kolem těch 10-13 let. A když o ně přijdeme, celá CM půjde do háje. A zamyslete se trochu, nee každý má tu možnost si MC koupit. Ikdyby řekli rodičům, tak nee každý rodič jim dá 500kč na hru. Já osobně bych taky ty peníze do toho nedala (ale jsem jedna z mála kdo MC dostal od někoho :) ). A nevidím jediný důvod proč by neměli mít alespoň pár skinů. A vůbec mě zklamalo dost, kolik tu vidím nepřejicích lidí.

MineG

Člen
Já za sebe jsem pro pár skinů warez účtům. Lidi přemýšlejte trochu, většině hráčů na CM je kolem těch 10-13 let. A když o ně přijdeme, celá CM půjde do háje. A zamyslete se trochu, nee každý má tu možnost si MC koupit. Ikdyby řekli rodičům, tak nee každý rodič jim dá 500kč na hru. Já osobně bych taky ty peníze do toho nedala (ale jsem jedna z mála kdo MC dostal od někoho :) ). A nevidím jediný důvod proč by neměli mít alespoň pár skinů. A vůbec mě zklamalo dost, kolik tu vidím nepřejicích lidí.
maš naprostou pravdu ty si jedna s těch adminů které mam nejratši víš co je správne :)

Delfik

Člen
Nevím, co považuješ za nepřející ? Wake se ptal na názor a když vám ho napíšeme, tak to je samozřejmě hned špatně ? A těch důvodů vidím na rozdíl od tebe hromadu.

zuzik92

Aktivní člen
Neříkám že je to špatně, jen říkám aby jste se zamysleli, bez warez hráčů by ani CM nebyla tam kde je. Vip ze kterého se dotuje celá CM + bonusy pro vás, si taky nekupují jen originální hráči. A vzhledem k tomu že na serveru je podle mě více warez hráčů než originálek, to znamená že bez nich by nebylo, to co je.

zuzik92

Aktivní člen
Nehledě na to, co jsem četla. Wake se ptal na skiny a ty už jsi přešel i k tomu že warez hráči by neměli hrát vůbec.

Delfik

Člen
Vždyť k tomu už přešli skoro všichni. A myslím, že pokud povolíte skiny pro warezáky, tak přijdete o dost originálních hráčů. Skin je výhoda pro hráče, jenž si minecraft koupili, ale to zřejmě víš. A proto nevidím důvod, proč ho dávat warezákům, jenž mají hru nelegálně.

FilipVI

Moderátor webu
Asi poslední příspěvek který jsem dám. Řekl jsem tu všechno,co jsem říct chtěl.

Nevidím problém stáhnout 5 skinů. Jediné na čem mi záleží je,aby to tu nefungovalo jako na GT. Tím myslím dáš /skin Filip6_CZ a máš jeho skin. Jak tu psalo několik lidí: Skiny povolit,ale aby jsme mohli warezáky rozlišit = povolit 5-7 skinů.

zuzik92

Aktivní člen
Až na to že na to koukáš jen ze svýho pohledu a nee z pohledu serveru. Bez warez hráčů, by nebyla polovina serverů v ČR. A jak psal Filip, o to jde. Nikdo neříká že budou mít vaše skiny. Prostě by třeba dostali pár svých skinů.

Delfik

Člen
Pořád nechápu, v čem ty skiny pomůžou ? Pokud to někoho tady baví, tak mu je jedno, zda má skin nebo ne ? Chápu, že vaše konkurence dělá proto, aby získala hráče ohavný skutky (třeba GT), ale tak to u vás doufám nebude.

FilipVI

Moderátor webu
Bych dal tak 5 skinů FREE a 15 skinů k nějakému Skin VIP. Další peníze pro server.
Skin VIP by stálo nějak 30 kč na vždy. Server by měl aspoň víc peněz v zásobě,kdyby mojang udělal něco proti warezákům.

Naposledny upraveno:

Delfik

Člen
Tyjo, warezáci to zaplatěj a pak Mojang udělá nějaký zátah proti nim, poněvadž Microsoft nemá rád warez celkově :DDD

zuzik92

Aktivní člen
Ano někteří by zůstali ale taky by to mohlo přilákat nové hráče. A furt prostě nevím v čem vidíte problém. No bože tak má někdo můj skin, to znamená že je hezký a libí se lidem.

FilipVI

Moderátor webu
Na CM chci mít svůj skin jenom já. Pokud nějaký blbec na GT má můj skin,jeho problém. Dělá CM reklamu. :D

zuzik92

Aktivní člen
Bych dal tak 5 skinů FREE a 15 skinů k nějakému Skin VIP. Další peníze pro server a warezáci by zavřeli hubu.
Skin VIP by stálo nějak 30 kč na vždy. Server by měl aspoň víc peněz v zásobě,kdyby mojang udělal něco proti warezákům.
A tohle za mě se mi taky moc nelíbí. Sry ale aby zavřeli hubu, děláte jak kdyby byli něco míň než vy. Jsou to taky lidi proboha -_-

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.