Otevřeně řeknu : vím, že můj názor je špatný. Bohužel, je to tak. Můžou za to špatné zkušenosti s warez hráči. Určitě jsou i nějací fajnoví warez hráči, ale bohužel většinou narážím na ty špatný. Dneska mě na BW jeden Steve od nás z týmu podkopal když jsem měl iron helmu za 10 goldů a jiný dobrý věci. Na jiných portálech se mi dvakrát stalo, že mě na BW nějací Stevové pořád zapalovali, že semnou nechtěj být a i tam jsem měl dobrý věci. Také na anni jsem měl dia a běžela zamnou skupina vesměs warez hráčů od nás z týmu a když jsem stavěl cestu, podkopali mě, aby získali moje věci. A takových věcí se mi stalo plno. Jsem v reálu antifák, ale i tak se bojím přejít na chodník, kde jsou romové a stejný to je tady. Třeba na BW se bojím být s warezáky v týmu.. I přesto, že můžou být dobří a sympatičtí a stejnak to může být i v reálu s romy. Těma skinama mám strach, že mi takhle pokazí hru. Nerozeznám je a nic se jim navíc nestane ani za nahlášení, udělají si další účet. U originálek jsou také zlí hráči, ale je jich méně, poněvadž oni ban neobejdou.