Táák, (woot)
je to tu, před pár dny jsem se rozhodl postavit BW mapku..:O
Něco o ní: Mapku jsem sám stavěl 16 hodin.. sice to tak nevypadá, ale je to tak..
Dlouho jsem přemýšlel na jméně, a napadl mně @FrozenLeafPvp, tak jsem jí pojmenoval Forest..
Opravdu originální jméno (kappa)
Se stavbou jsem se snažil opravdu co to šlo..
Ještě chci poděkovat Builderovi @Kundros , Mapku jsem stavěl sám, ale on mi radil a pomáhal v tom, co vypadá lépe a co ne
Původně jsem chtěl že bych to zkusil, a postavil mapu která se každému bude líbit a rád by si jí na cm zahrál, nevím zda to tak bude, myslím že převážně ne :/, jinak napište do chatu zda se vám mapa líbí, nebo co bych měl zlepšit.. Wake už mojí mapku má, jen musí být čas a mrkne se na ní .. Ale jak se na to dívám, mohlo to být lepší.. , proto bych chtěl názory Builder legendy @Deawen a špičkového stavitele @SpexikEx (panda)
No nebudu to tedy zdržovat, už mně toho moc nenapadá co bych tu měl napsat, tak se na ní podíváme
Jo a ještě, jsem ve vlastím zájmu natočil na ní Trailer.. Tak já jenom doufám, že se vám bude líbit (hungry)
Celá mapka z nebe:
Iron:
Bronze:
Ostrov Red teamu: (Převážně tu uvidíte red barvu, protože jsem začal u red )
Postel:
Střed:
A ještě tu, soubor má přes 2MB, takže se mi to sem nepodařilo nahrát..
http://prntscr.com/9xllrh
Mapa ze spodu..
A TRAILER zde (bobr):
Není tam sice úplně všechno, ale co
Doufám, že se vám mapka líbí, Snažil jsem se
Děkuji za pozornost.. Nurtík .
je to tu, před pár dny jsem se rozhodl postavit BW mapku..:O
Něco o ní: Mapku jsem sám stavěl 16 hodin.. sice to tak nevypadá, ale je to tak..
Dlouho jsem přemýšlel na jméně, a napadl mně @FrozenLeafPvp, tak jsem jí pojmenoval Forest..
Opravdu originální jméno (kappa)
Se stavbou jsem se snažil opravdu co to šlo..
Ještě chci poděkovat Builderovi @Kundros , Mapku jsem stavěl sám, ale on mi radil a pomáhal v tom, co vypadá lépe a co ne
Původně jsem chtěl že bych to zkusil, a postavil mapu která se každému bude líbit a rád by si jí na cm zahrál, nevím zda to tak bude, myslím že převážně ne :/, jinak napište do chatu zda se vám mapa líbí, nebo co bych měl zlepšit.. Wake už mojí mapku má, jen musí být čas a mrkne se na ní .. Ale jak se na to dívám, mohlo to být lepší.. , proto bych chtěl názory Builder legendy @Deawen a špičkového stavitele @SpexikEx (panda)
No nebudu to tedy zdržovat, už mně toho moc nenapadá co bych tu měl napsat, tak se na ní podíváme
Jo a ještě, jsem ve vlastím zájmu natočil na ní Trailer.. Tak já jenom doufám, že se vám bude líbit (hungry)
Celá mapka z nebe:
Iron:
Bronze:
Ostrov Red teamu: (Převážně tu uvidíte red barvu, protože jsem začal u red )
Postel:
Střed:
A ještě tu, soubor má přes 2MB, takže se mi to sem nepodařilo nahrát..
http://prntscr.com/9xllrh
Mapa ze spodu..
A TRAILER zde (bobr):
Doufám, že se vám mapka líbí, Snažil jsem se
Děkuji za pozornost.. Nurtík .
Přílohy
-
770.7 KB Zhlédnutí: 303
-
1.4 MB Zhlédnutí: 350
-
1.6 MB Zhlédnutí: 335