• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

krtekCZ

Lopatka
Možná by to chtělo fotky bez shaderů, protože shadery dělají všechno hezčí. (Neříkám, že je mapa špatná.

D

Deawen

Návštěvník
Á tak újde to no :D nie je to zas najhoršie ale zas ani najlepšie :D takže 6/10.. Dalo by sa to ešte vylepšiť :)

D

Deawen

Návštěvník
A co bych tam měl vylepšit ? :D Teď dělám jinak irony...
Na to musíš prísť ty sám čo sa ti tam nezdá a čo by si mal vylepšiť :D Ak by si chcel byť Builderom (neviem či chceš) tak by si mal vedieť čo ti tam nepasuje a čo by si naopak pridal :)

MatikozZ

Velmi známý člen
Na to musíš prísť ty sám čo sa ti tam nezdá a čo by si mal vylepšiť :D Ak by si chcel byť Builderom (neviem či chceš) tak by si mal vedieť čo ti tam nepasuje a čo by si naopak pridal :)
Radši ten Admin, nebo helper :D (né, že si moc věřím) Na buildera sem až moc línej :p Jen se snažím něco udělat pro CM :)

D

Deawen

Návštěvník
Radši ten Admin, nebo helper :D (né, že si moc věřím) Na buildera sem až moc línej :p Jen se snažím něco udělat pro CM :)
No to dobre poznám :D tiež sa mi niekedy moc nechce stavať :D Ale ako chceš :D.. V tom prípade by si ale mal nechať mapy na Builderov :D

MatikozZ

Velmi známý člen
No to dobre poznám :D tiež sa mi niekedy moc nechce stavať :D Ale ako chceš :D.. V tom prípade by si ale mal nechať mapy na Builderov :D
Mě to ale celkem baví :) A navíc chci něco pro tento server udělat ;) Jedna moje mapa je schválená, tak chci pro CM udělat ještě víc :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.