Díky moc :310/10
DíkyWow,vážně pěkný. Možná to dotáhneš na toho buildera. :O
DíkyNice
Možná Vilagera bys mohl dát jinamDíky
No... Nevím kam, mě se tam takhle docela líbíMožná Vilagera bys mohl dát jinam
Nein! je to moc blízko u kraje ..No... Nevím kam, mě se tam takhle docela líbí
OkÁ tak újde to no nie je to zas najhoršie ale zas ani najlepšie takže 6/10.. Dalo by sa to ešte vylepšiť
A co bych tam měl vylepšit ? Teď dělám jinak irony...Á tak újde to no nie je to zas najhoršie ale zas ani najlepšie takže 6/10.. Dalo by sa to ešte vylepšiť
Na to musíš prísť ty sám čo sa ti tam nezdá a čo by si mal vylepšiť Ak by si chcel byť Builderom (neviem či chceš) tak by si mal vedieť čo ti tam nepasuje a čo by si naopak pridalA co bych tam měl vylepšit ? Teď dělám jinak irony...
Radši ten Admin, nebo helper (né, že si moc věřím) Na buildera sem až moc línej Jen se snažím něco udělat pro CMNa to musíš prísť ty sám čo sa ti tam nezdá a čo by si mal vylepšiť Ak by si chcel byť Builderom (neviem či chceš) tak by si mal vedieť čo ti tam nepasuje a čo by si naopak pridal
No to dobre poznám tiež sa mi niekedy moc nechce stavať Ale ako chceš .. V tom prípade by si ale mal nechať mapy na BuilderovRadši ten Admin, nebo helper (né, že si moc věřím) Na buildera sem až moc línej Jen se snažím něco udělat pro CM
Mě to ale celkem baví A navíc chci něco pro tento server udělat Jedna moje mapa je schválená, tak chci pro CM udělat ještě vícNo to dobre poznám tiež sa mi niekedy moc nechce stavať Ale ako chceš .. V tom prípade by si ale mal nechať mapy na Builderov