• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
A je to tu, po měsíci opět nová minihra. Tentokrát NO-PVP, jelikož PVP s uvedením KitPVP bude dost.

Základem hry je kreslení, ten co kreslí musí kreslit tak, aby to všichni uhádli (získává za to body), ti co hádají se musí snažit uhodnout slovo co nejdřív, čím dřív tím víc bodů. Vítězem je potom ten, kdo má nejvíc bodů.

Postup hry

Minimální počet hráčů je 5, poté se časovač zkrátí a začne hra, maximum je 10 hráčů. Každý hráč má 1 minutu na to aby znázornil svojí hádanku, VIP hráči mají 75 vteřin.

2015-06-14_21.37.56.png

Každý hráč má 5 nástrojů, od tenkého štětce, tlustý, spray, předudělané pozadí a skartovačku. Barva se mení levým kliknutím s nástrojem! :)

zeer.png

Výsledek si můžete taky vyexportovat na Imgur, což je podle mě uplně masakr!:D

SuBoMWi.png

Rankup systém

Každý hráč je bodovaný podle jeho úspěšnosti, celá hra je rozdělena na tyto ranky:

0+ - Ruční malíř
250+ - Začátečník
1000+ - Pokročilý
2500+ - Raphael
5000+ - Michelangelo
7500+ - Rembrandt
12500+ - Manet
20000+ - Warhol
35000+ - Dali
75000+ - Monet
100000+ - Mondrian
150000+ - Leonardo da Vinci
200000+ - Vincent van Gogh
250000+ - Picasso

Originální hru najdou originálky na HiveMC (C).

BeatWoman

Člen
OMG to je boží MINHRA !!!!!! :D
A o tom Dali jsem měl psát referát a dostal jsem 5* (rofl)

Naposledny upraveno:

Delfik

Člen
Rád bych napsal svůj názor, takže doufám, že nikomu nebude vadit.
Hra vypadá dobře, mapa je perfektně zpracovaná, také jste poprvé porazili Českou konkurenci hrou, jenž zatím nikde není. Také možnost vybírání barev a štětců se vám povedla.
Bohužel, hra má i nedostatky. Prvním je, že si musím pokaždé vypínat mraky. Druhý nedostatek je špatné ovládání štětců, ocenil bych, kdyby ten, jenž maluje mohl létat, obrázky by byly určitě i hezčí.
Bohužel i zde jsou hráči, jenž chtějí vyhrát za každou cenu, první typ jsou ti, jenž hrají po skype s kamarádem/kamarády a slovo jim řeknou. Včera jeden hráč uhodl slovo, aniž by jiný hráč něco nakreslil. Druhý typ jsou hráči, jenž nekreslí a svoje slovo prostě napíšou. Bohužel vím, že s tímto nemůžete nic dělat.
Já osobně bych momentálně hru ohodnotil 7/10 neboli sedmy body z desíti, což je podle mě dobré :)

Naposledny upraveno:

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
také jste poprvé porazili Českou konkurenci hrou, jenž zatím nikde není.
Neporazili... má to snad 8 serverů... a KitPVP ti nic neříká? To bylo první ve střední EU ;)
Prvním je, že si musím pokaždé vypínat mraky.
Já mám mraky vypnutý natrvalo, a nemám s tím problém ,to že má někdo pojebaný Minecraft a zapínají se mu po startu není náš problém, jelikož 90% map na CM jsou stavěny ve výšce 90+.
Druhý nedostatek je špatné ovládání štětců, ocenil bych, kdyby ten, jenž maluje mohl létat, obrázky by byly určitě i hezčí.
Nikde to není, a ani nebude nepatří to k tý hře a ani v Draw My Things to nebylo...
Bohužel i zde jsou hráči, jenž chtějí vyhrát za každou cenu, první typ jsou ti, jenž hrají po skype s kamarádem/kamarády a slovo jim řeknou.
Ano napíšu do Minecrosoftu aby mi dali full práva a budeme skenovat hovory, nevím jak chceš tomuhle zabránit...
Včera jeden hráč uhodl slovo, aniž by jiný hráč něco nakreslil. Druhý typ jsou hráči, jenž nekreslí a svoje slovo prostě napíšou. Bohužel vím, že s tímto nemůžete nic dělat.
Někdo tipuje, já taky uhádl včera 2 slova na první pokus ;) a jestli sis nevšiml tak psaní když kreslíš nebo uhádneš slovo nejde...

Naposledny upraveno:

Delfik

Člen
Neporazili... má to snad 8 serverů... a KitPVP ti nic neříká? To bylo první ve střední EU ;)

Já mám mraky vypnutý natrvalo, a nemám s tím problém ,to že má někdo pojebaný Minecraft a zapínají se mu po startu není náš problém, jelikož 90% map na CM jsou stavěny ve výšce 90+.

Nikde to není, a ani nebude nepatří to k tý hře a ani v Draw My Things to nebylo...

Ano napíšu do Minecrosoftu aby mi dali full práva a budeme skenovat hovory, nevím jak chceš tomuhle zabránit...

Někdo tipuje, já taky uhádl včera 2 slova na první pokus ;) a jestli sis nevšiml tak psaní když kreslíš nebo uhádneš slovo nejde...
Myslím, že toto nemá moc velkých portálů v ČR. GT, SG, MCT.. Ani jeden. KitPvP nevím, ale už tak před rokem jsem ho hrával na Titanu. Ale jestli jste ho měli první, je to možný.

Já si mraky vypínám jen na CM a když jdu hrát třeba na munio nebo Hexxit tak si je zase zapnu.

Ovládání štětců jsem myslel tak, že by se lépe malovaly detaily, kdyby jsi mohl létat.

Nikde jsem nepsal, že těm hovorům zabráníte, to nejde. Jen jsem napsal, že to je podvádění.

"Včera jeden hráč uhodl slovo, aniž by jiný hráč něco nakreslil" patřilo k těm, jenž si slova s kamarádem říkají po skype. A psaní do chatu možná nejde, ale někteří lidé to napíšou na tu tabuli, kam mají kreslit.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.