ItzzPandisMC
i did surgery on watermelon
Ked kobyla tak - Naštveš ma tak ta kopnem do vajíčok a bude to sakra bolietmňa prezývajú kobyla. nabudúce niekomu m*dnem do ksichtu, dobrý nápad.
Ked kobyla tak - Naštveš ma tak ta kopnem do vajíčok a bude to sakra bolietmňa prezývajú kobyla. nabudúce niekomu m*dnem do ksichtu, dobrý nápad.
(kappa)Já hodil po úči rajče :O Jop, byl jsem u ředitele, a mám asi tak 7 důtek už DDDD
a to si nedostala poznámku ???- To robím každý deň (Moja spolužiačka má niekedy chuť ma zabiť)
- To nerobím každý deň, ale ked to predsa len urobím, tak to schytá zasa spolužiačka (To už sa naozaj bojím o svoj život)
- Nemáme bufet
- Skúšala som U nás vždy nejaký ***** (názov pre chalana z našeho ročníka) stáži dvere
- Mám mobil, ale nenosím do školy
- Neviem ako sa to robí
- Raz som to urobila spolužiačke (Skoro ma zabila)
- Mňa nikto nikam neposiela
:O
Pri ktorom?a to si nedostala poznámku ???
Pri všetkomPri ktorom?
NePri všetkom
alebo také tie mini tehličkové cukríky poslúžia tiežRozrobit hroznový cukor a ,,šnupať,, ho ako kokaín (spolužiaci to skúšali)
Proste všetko, čo sa dá rozrobiť na prášokalebo také tie mini tehličkové cukríky poslúžia tiež
šnup šnup alebo naši chalani sú natoľko dementní že vymýšľajú tie najdrbnutejšie spôsoby ako také tie tehličky rozbiť, Kubo od nás z triedy jednu rozbil čelom (au)Proste všetko, čo sa dá rozrobiť na prášok
Nám sa nečuduj, naši spolužiaci hovoria najšvihnutejšie výhovorky, že si zabudli domácu úlohu Napríklad - Bol som u starkej alebo som bol cely den v Kauflandešnup šnup alebo naši chalani sú natoľko dementní že vymýšľajú tie najdrbnutejšie spôsoby ako také tie tehličky rozbiť, Kubo od nás z triedy jednu rozbil čelom (au)