• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Moje rady co robit cez prestávku
  1. ,,Zlýsovať sa,,
  2. Rozrobit hroznový cukor a ,,šnupať,, ho ako kokaín :D (spolužiaci to skúšali)
  3. Odpisovať od spolužiaka Domace ulohy :D
  4. Púšťať si muziku na plné pecky cez mobil :D (niekto musi strazit tie dvere)
  5. Jesť desiatu (môže byt aj zoschnutá ponožka :DDD)
  6. Chodiť do tried (v našej škole je to zakazane) :D
  7. strieľat s gumičkami na náramky :D
  8. ,,fľusať,, papierové guľky :D

micik10

Kráľovná Narnie :*
- To robím každý deň :p (Moja spolužiačka má niekedy chuť ma zabiť)
- To nerobím každý deň, ale ked to predsa len urobím, tak to schytá zasa spolužiačka :p (To už sa naozaj bojím o svoj život)
- Nemáme bufet :(
- Skúšala som :D U nás vždy nejaký debil (názov pre chalana z našeho ročníka) stáži dvere
- Mám mobil, ale nenosím do školy
- Neviem ako sa to robí :(
- Raz som to urobila spolužiačke (Skoro ma zabila)
- Mňa nikto nikam neposiela :(

:O :D

ItzzPandisMC

- To robím každý deň :p (Moja spolužiačka má niekedy chuť ma zabiť)
- To nerobím každý deň, ale ked to predsa len urobím, tak to schytá zasa spolužiačka :p (To už sa naozaj bojím o svoj život)
- Nemáme bufet :(
- Skúšala som :D U nás vždy nejaký ***** (názov pre chalana z našeho ročníka) stáži dvere
- Mám mobil, ale nenosím do školy
- Neviem ako sa to robí :(
- Raz som to urobila spolužiačke (Skoro ma zabila)
- Mňa nikto nikam neposiela :(

:O :D
a to si nedostala poznámku ??? :D

ItzzPandisMC

šnup šnup :D alebo naši chalani sú natoľko dementní že vymýšľajú tie najdrbnutejšie spôsoby ako také tie tehličky rozbiť, Kubo od nás z triedy jednu rozbil čelom (au)
Nám sa nečuduj, naši spolužiaci hovoria najšvihnutejšie výhovorky, že si zabudli domácu úlohu :D Napríklad - Bol som u starkej alebo som bol cely den v Kauflande :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.