• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MatikozZ

Velmi známý člen
NE! Flafy žádnej odchod nebude ! Jsi můj nejoblíbenější admin a dost by mě to zasáhlo, pokud by jsi odešel :( Doufám, že nám tu vydržíš co nejdéle a HLAVNĚ NEODCHÁZEJ !

FROUZN

sepii je frajer <3
Ježíš,flafí :D.

Když skončíš ty,tak určitě i já,protože to plánuju už nějakej čas..

Ano,jednoduše Nesmíš

Zakyy_

Bývalý příživník (ง◕ᴥ◕)ง
To zkusíš.. jestli odejdeš, tak se z tebe stane oficiálně žena.

SpexikEx

Führer
Je hezké že chceš znát názory druhých, ale myslím že toto rozhodnutí je na tobě. je těžké něco hrát a předstírat když tě to nebaví. Je mi jasný že tě mnoho lidí má rádo, ale všechno jednou končí.
Já jsem PRO aby jsi zůtal jsi zůstal jsi super Admin i Eventer a rád pro tebe vždy něco postavím :)

Nurtuka

Hráč :D
Jsem pro to, aby tu flaf zůstal.. Má to v hlavě srovnáné, prostě jinými slovy, flafe my tě tu potřebujeme, si čast CM a toho si lidé cení. :)

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Super Admin. Neodchádzaj. Ak odídeš, zošrotujem ťa dia mečom tak, že ti báger prejde nohu ! :D
#NechcemSaVyhrazat

ItzHay

Velmi známý člen
Jelikož, kdybych řekl vlastní názor, (aby si odešel) tak bych tu měl Milión FP, Nesouhlasím a DL -,-

Inter

Velmi známý člen
Takže udatný pane Flafy:

Odejít nemůžeš! A mám tady pár (dva) důvodů:

Za prvé:
Jsi dobrý adminek, oblíbil jsem si tě i když jsem tě na serveru potkal jen jednou jedinkrát.

Teď ke druhému důvodu:
Jak možná víš, tak já píšu ten příběh. A nechci už podruhé ztratit pravou ruku Wejkovu. :D

No nic. Můj názor zní jasně, jak jsem napsal nahoře: "Odejít nemůžeš!". Toť vše :D

P

PVNST

Návštěvník
Máš povolení zůstat :D Tak ho k něčemu využij :D Nevadíš mi a mám tě rád :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.