• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Flafy... rozhodni se sám. Někteří lidé tě nechtějí ale píši sem že tě chtějí jen proto aby dostali kladné hodnocení. Jinak jsi jeden z těch dobrých Adminů.

Wau,
tak tohle je ten nejúpřimnější názor na mě co jsem kdy viděl..
Tohle jsem fakt nečekal.. A ve všem máš pravu pokud chci odejít tak to je pouze moje a moje rozhodnutí a nikdo mi ho nezmění.. Takže je to pouze na mém rozhodnutí.. A jak si napsal(a) dle mého se tu lidé bojí říct svůj názor..

Děkuji za názor a už jsem se rozhodl ;) Dám tomu týden. Budu si psát každou dobrou či špatnou věc. Pokud bude víc dobrých věci zůstanu pokud špatných odejdu.. A pokud mě to začně bavit, tak neskočím..

Děkuji za názor a konečně mi někdo otevřel oči. Ještě jednou díky,
Flafy. :)
Ono na jednom nejmenovaném serveru se jakýkoliv jiný názor, než pozitivní na admina/moda trestal mutem nebo banem. Nicméhně doporučuji aspoň tak týden hrát jinou hru a pak zkusit zase zapnout mc (ono se doporučuje aspoň tak měsíc být bez mc) nebo zkus si mc osvěžit módama, pokud si nehrál tak zkus Terra Firma Craft (Realny mc) nebo ty mody jako Tekkit, Hexit, GalactiCraft, FTB nebo takové dětské jako jsou pokémoni či dinosauři.. Mě osobně hodně baví momentálně (i když ho nemůžu hrát) Sky factory. Nebo jen klasický singl, pokud tě to už neomrzelo. A jen tak mimochodem snad podle mého nicku i obrázku jde poznat, že jsem holka, ne? :p Jinak nemáš zač, mluvila jsem skoro z vlastní zkušenosti. ;)

MaxaCZE

Člen
Flafy neodcházej.... každý odchod admina je na nic.... neodcházej.................... si dobrý ADMIN... kdyby si odešel tak by možná byl NÁBOR a nějáký KID by se stal ADMINEM.. a použil by editor hlasu a třeba by se díval na web kde sou příkazy a posral by celý server :O

MatikozZ

Velmi známý člen
Flafy neodcházej.... každý odchod admina je na nic.... neodcházej.................... si dobrý ADMIN... kdyby si odešel tak by možná byl NÁBOR a nějáký KID by se stal ADMINEM.. a použil by editor hlasu a třeba by se díval na web kde sou příkazy a posral by celý server :O
Kid : Tááák //pos1 a tady //pos2 áá //set 0 ! HAHAHAHAHAH (kappa)

Ondra185

Velmi známý člen
Zdravím,

ty co mají rádi srandu a neberou věci vážně přestaňte tohle číst..

Tohle téma se bude týkat jedné věci ohledně serveru..

Chci se vás zeptat na jednu důležitou věc a prosím odpovídejte mi pravdivě. :)

Vlastně se vás chci zeptat jestli mám skončit nebo ne.. Potřebuji to vědět od vás.. Někdo se mě chce zbavit a někdo mě má naopak rád.. Ti co mě nesnášejí mají šanci se vyjádřit.. Tohle je čistě na vás a na AT.. Pokud budete radši abych odešel udělám vám radost. :)

Již dlouhou dobu přemýšlím jestli skočit či ne.. Jeden z hlavních důvodů proč bych chtěl skončit je že mě pomalu přestává bavit mc.. :D Nejsem nějak důležitej.. Však na CM chodím občas.. :( :D

Prosím neberte toto jako odchod chci se POUZE zeptat na váš názor.. :D

Jasný je pokud mě budete v AT chtít že zůstanu a už NIKDY neodejdu.. (Do té doby než začnu lézt wakovi na nervy a vyhodí mě (kappa)) Takže ti co mě nesnášení budou mít problém :p Jasný je že bych byl zase aktivní.. :D

Děkuji za všechny názory..

Flafy_LP
nechod pryč proč chceš odejít??? máš HL.Admina a to je 2. nejlepší na serveru pozice. jsem PROTI chtěl bych aby jsi tu byl :)

jakemay

Velmi známý člen
Zdravím,

ty co mají rádi srandu a neberou věci vážně přestaňte tohle číst..

Tohle téma se bude týkat jedné věci ohledně serveru..

Chci se vás zeptat na jednu důležitou věc a prosím odpovídejte mi pravdivě. :)

Vlastně se vás chci zeptat jestli mám skončit nebo ne.. Potřebuji to vědět od vás.. Někdo se mě chce zbavit a někdo mě má naopak rád.. Ti co mě nesnášejí mají šanci se vyjádřit.. Tohle je čistě na vás a na AT.. Pokud budete radši abych odešel udělám vám radost. :)

Již dlouhou dobu přemýšlím jestli skočit či ne.. Jeden z hlavních důvodů proč bych chtěl skončit je že mě pomalu přestává bavit mc.. :D Nejsem nějak důležitej.. Však na CM chodím občas.. :( :D

Prosím neberte toto jako odchod chci se POUZE zeptat na váš názor.. :D

Jasný je pokud mě budete v AT chtít že zůstanu a už NIKDY neodejdu.. (Do té doby než začnu lézt wakovi na nervy a vyhodí mě (kappa)) Takže ti co mě nesnášení budou mít problém :p Jasný je že bych byl zase aktivní.. :D

Děkuji za všechny názory..

Flafy_LP
Ne ja věděl že todle někdy příde ale že těd prosím neodcházej ja tě ani moc neznam..

MARIMR008

ExAdmin
Podľa môjho názoru keď pôjdeš preč pôjde preč aj kus CM (myslím ako že Flafy je časť craftmanie :D ) :) Na CM si urobil veľkú prácu hráči ťa obdivujú,si milý a zábavný bola by škoda keb si odišiel :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.