• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Jsi spokojen s AT?

• Ne

Votes: 48 60.8%
  • Ano

Votes: 31 39.2%

• Total voters
    79
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
wtf já spíš nechápu proč je tam tolikrát ne (wat)
A-team je teď úplně super :D
A takových hlasů pro kapra o_O jakmile od něj někdo dostane nějaký trest už sem jde hlasovat pro něj

Delfik

Člen
Tak se alespoň vyjádřete, když dáváte ne... Určitě byste dělali práci lépe jak celý AT dohromady, že.
Kdyby to hlasování nebylo anonymní, tak by vás hlasovala tak max. jedna třetina a zbytek by se hlasování zdržel, nebo dal ano.
Jedinej, kdo se tu z těch, jenž dali "Ne" vyjádřil je YouAreDead. Takže tu teď ještě čekám na dalších 20.

JacobSK_

Džejkob
Eventer
Tak se alespoň vyjádřete, když dáváte ne... Určitě byste dělali práci lépe jak celý AT dohromady, že.
Kdyby to hlasování nebylo anonymní, tak by vás hlasovala tak max. jedna třetina a zbytek by se hlasování zdržel, nebo dal ano.
Jedinej, kdo se tu z těch, jenž dali "Ne" vyjádřil je YouAreDead. Takže tu teď ještě čekám na dalších 20.
Unáhlil som svoj názor. Dal som NIE aj keď som si nepremyslel fakty. Teraz som si pekne všetko povedal po poriadku a myslím že som s AT spokojný. Prácu AT by som nerobil lepšie ako oni. Kľudne mi teraz dajte facepalmy, ale myslím že som sa unáhlil a dal NIE len tak. Keby sa to dalo zmeniť.. čož admini asi môžu.. chcel by som odčítať 1 hlas pre NIE a pridať ho k ANO.
Takže asi tak... (panda)

-Džejkob

Delfik

Člen
Unáhlil som svoj názor. Dal som NIE aj keď som si nepremyslel fakty. Teraz som si pekne všetko povedal po poriadku a myslím že som s AT spokojný. Prácu AT by som nerobil lepšie ako oni. Kľudne mi teraz dajte facepalmy, ale myslím že som sa unáhlil a dal NIE len tak. Keby sa to dalo zmeniť.. čož admini asi môžu.. chcel by som odčítať 1 hlas pre NIE a pridať ho k ANO.
Takže asi tak... (panda)

-Džejkob
:)

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Líbí se mi jak lidi říkají že nemají rádi některé lidi v a-teamu a přitom nechcou říct kteří to jsou, protože by jim ublížili. Kdybych náhodou neměl někoho rád (což doufám se nestane) tak to řeknu. :p

Už teď to vypadá že to hlasování ovlivňuje 1 člověk pomocí změny IP
ale ten co tohle dělá v takovémhle případě musí být opravdu Kretén (já nenadávám, mluvím o obyvatelích Kréty :))

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.