uš nemošem, uš som zahlasoval (kappa)Ne ne...skype lochy.hub xd pls hlasuj pre baran008 pls pls
uš nemošem, uš som zahlasoval (kappa)Ne ne...skype lochy.hub xd pls hlasuj pre baran008 pls pls
Jdem do něj :3To má byť výzva? :Đ
Unáhlil som svoj názor. Dal som NIE aj keď som si nepremyslel fakty. Teraz som si pekne všetko povedal po poriadku a myslím že som s AT spokojný. Prácu AT by som nerobil lepšie ako oni. Kľudne mi teraz dajte facepalmy, ale myslím že som sa unáhlil a dal NIE len tak. Keby sa to dalo zmeniť.. čož admini asi môžu.. chcel by som odčítať 1 hlas pre NIE a pridať ho k ANO.Tak se alespoň vyjádřete, když dáváte ne... Určitě byste dělali práci lépe jak celý AT dohromady, že.
Kdyby to hlasování nebylo anonymní, tak by vás hlasovala tak max. jedna třetina a zbytek by se hlasování zdržel, nebo dal ano.
Jedinej, kdo se tu z těch, jenž dali "Ne" vyjádřil je YouAreDead. Takže tu teď ještě čekám na dalších 20.
Unáhlil som svoj názor. Dal som NIE aj keď som si nepremyslel fakty. Teraz som si pekne všetko povedal po poriadku a myslím že som s AT spokojný. Prácu AT by som nerobil lepšie ako oni. Kľudne mi teraz dajte facepalmy, ale myslím že som sa unáhlil a dal NIE len tak. Keby sa to dalo zmeniť.. čož admini asi môžu.. chcel by som odčítať 1 hlas pre NIE a pridať ho k ANO.
Takže asi tak... (panda)
-Džejkob
Jaaaaa plzzzzzz. Zatím nemám žádný Nejsem správej Bad boyKdo chce můj hlas z lásky? Ještě zavolám kluky z družiny :3(slint)(like)(poop)(bear)
Keďže si spevák.. Musíš sa trošku skaziť.. C: (troll)Jaaaaa plzzzzzz. Zatím nemám žádný Nejsem správej Bad boy
Kdyby to vyhrál wake (panda)Víte co by byl rekt? Kdybych to vyhrál
To mám začít rapovat? o,0 Ne díkyKeďže si spevák.. Musíš sa trošku skaziť.. C: (troll)
Buď rád, že jsi mezi "oblíbenýma" a nedělej ze sebe idiota, děkujiTo mám začít rapovat? o,0 Ne díky
Edit: Stále 0 votes
Dala jsem to "Ano" za tebe . Chtěla jsem se tohohle zdržet, protože prostě momentálně nevím jestli jsem spokojená nebo ne . Ale tak že jsi to ty .uš nemošem, uš som zahlasoval (kappa)