• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Jsi spokojen s AT?

• Ne

Votes: 48 60.8%
  • Ano

Votes: 31 39.2%

• Total voters
    79
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

drkousek

Velmi známý člen
Už teď to vypadá že to hlasování ovlivňuje 1 člověk pomocí změny IP
ale ten co tohle dělá v takovémhle případě musí být opravdu Kretén (já nenadávám, mluvím o obyvatelích Kréty :))
není to Kretén ale Kréťan :D
ale s tím měněním IP souhlasím, zajímalo by mě @Flafy_LP jestli jde zjistit IP, z které se hlasovalo

drkousek

Velmi známý člen
Nejde, ale s tím asi nic neudelame.. Neviem či ide anketa cez ktorú by a dalo hlaovať iba z českej alebo slovenskej IP.. :/
Pochybuji, že pro marima bude více hlasů než 1/10 a to přeháním, 1 možná 5 lidí ho nemá rádo, ale 30? Není to nějak moc? I koza37 má míň a dokonce i kapr20 má míň -.-
I když kapr ho teda dohání no :D

MARIMR008

ExAdmin
Pochybuji, že pro marima bude více hlasů než 1/10 a to přeháním, 1 možná 5 lidí ho nemá rádo, ale 30? Není to nějak moc? I koza37 má míň a dokonce i kapr20 má míň -.-
I když kapr ho teda dohání no :D
Na to mám pár slov....ak človek nemá nepriateľov,asi to znamená že neurobil žiadnu chybu.Ale sranda je že nikto nie je bezchybný.

DrozdLP

#4ever
Je to sice jen průzkum ale proč @MARIMR008 ? Lidi to hlasujete jen tak ramdom click? Nevím co vám mari udělal ale podle mě je to jeden z nejlepších adminů. At je teď sice dobry ale toto kolik z vás si dalo jinou IP a hlasovalo vice krát.

BH666

#PrepáčMiŽeSomONičomAZdissujMiVlasy
Já na serveru vůbec nevýdám "BH666" takže hlasuji za něj.. Jinak se mi At docela líbí.
Aspoň si jediný z 8 ľudí napísal, že prečo mi dávaš hlas, aj keď je to chabý dôvod, že tam nie som vtedy, keď ty, ale tvoja vec, možno tu už dlho nebudem. :D (nailbiting)

Pixelpuma_CZE

Princezna
Proč by si měli lidi měnit IP? Prostě tu určenou osobu nemaj lidi rádi tak se s tim smiřte. Nevidim důvod proč by si kvuli téhle anketě někdo měnil IP.. -.-

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.