• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Jsi spokojen s AT?

• Ne

Votes: 48 60.8%
  • Ano

Votes: 31 39.2%

• Total voters
    79
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Proč by si měli lidi měnit IP? Prostě tu určenou osobu nemaj lidi rádi tak se s tim smiřte. Nevidim důvod proč by si kvuli téhle anketě někdo měnil IP.. -.-
protože změna IP trvá pár vteřin a když někdo chce může pro osobu kterou nesnáší hlaosvat fakt hodněkrát bez problému

Pixelpuma_CZE

Princezna
vidíš na forum jak dementní dokážou být třeba stížnosti i kdo je píše
prostě lidi jsou na to dost tupý
Spíš mi to přijde že si lidi tu chrání ty co maj rádi, a když např. Kapra nemaj lidi rádi tak tu začnou lidi psát že si jeden člověk změni IP a že neni možný že ho nikdo nemá rád a podobný kecy.

Spíš mi to přijde že si lidi tu chrání ty co maj rádi, a když např. Kapra nemaj lidi rádi tak tu začnou lidi psát že si jeden člověk změni IP a že neni možný že ho nikdo nemá rád a podobný kecy.
to si nemyslím, strawpoll jde lehce obejít a jsou na něj i různý boty

EliteKits

EliteKits-DelfínCZ
Já nevím všichni jsou suprér a jsem rád že jsou tady snámi a můj nejlepší kámoš z A-teamu je _MeTy_ toho bych i povíšil ale fajn :D

zuzik92

Aktivní člen
No podle mého, tahle akcička nedopadne jinak než že se v AT pohádáte nebo že se hráči a admini budou navzájem hádat. A pak příjde půl AT s tím že končí.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.