Ani ne hodinu +- 30 min nebo 20 min. nejvíce 45 min. ale už to budeš mít, teď dělám moto a potom ještě upravím aby to vypadalo lépeJo a nevíš kolik hodin ti trvaj bannery? jen tak víš
Tady mášJo a nevíš kolik hodin ti trvaj bannery? jen tak víš
To je megaaaa díky!Tady máš :emoji_wink: View attachment 45074
Kdyžtak o této stránce řekni tvým kámošům, baví mě dělat banneryTo je megaaaa díky!
Jojo ale nevíš jak tam dám ten banner? jsem to úplně zapoměl:emoji_smiley: Kdyžtak o této stránce řekni tvým kámošům, baví mě dělat bannery :emoji_smiley:
Jasný.. Pomůžu ti, máš skype? :emoji_smiley: - Pomohu ti v SZJojo ale nevíš jak tam dám ten banner? jsem to úplně zapoměl
Jdu ti napsat do SZ no mám skype ale ten mi nějak blbneJasný.. Pomůžu ti, máš skype? :emoji_smiley: - Pomohu ti v SZ
Ok..Jdu ti napsat do SZ no mám skype ale ten mi nějak blbne :emoji_slight_frown:
Dobře, jen moto .. A kdyby to šlo tak i pozadí, díkyNick Emememc
Zbytek nechám na tobě, nějak si s tím prosím vyhraj :emoji_blush: A kdyby se ti chtělo, byl bych rád i za profilovku... :emoji_grinning:
DobřeMoto: Is back and better
A pozadí nechám na tobě, je mi to jedno, nechám se překvapit prosím :emoji_grinning:
Jdu dělat ten banner, ale bohužel profilovky nevedemeNick Emememc
Moto: Is back and better
Zbytek nechám na tobě, nějak si s tím prosím vyhraj :emoji_blush: A kdyby se ti chtělo, byl bych rád i za profilovku... :emoji_grinning: Děkujuuu
Tak tady to máš, doufám že se ti to líbíMoto: Is back and better
A pozadí nechám na tobě, je mi to jedno, nechám se překvapit prosím :emoji_grinning:
Ahoj, bude to až asi zítra, mm nový program Cinema a učím se s ním..
- poiprika
- Harley Script
- Nenápadný :emoji_slight_smile:
- Strawberry Blossom
- Stání
- Nic
- http://cz.wallpapers-fenix.eu/3D-wallpapers/216/95427/
- Díky :emoji_slight_smile))))
OK :emoji_slight_smile: Dík moc )Ahoj, bude to až asi zítra, mm nový program Cinema a učím se s ním.. :emoji_slight_smile:
Tak se mi to povedlo dnes ! Ale bohužel z Cinemou ještě moc neumím.. Ale doufám že se ti to bude líbitOK :emoji_slight_smile: Dík moc :emoji_slight_smile