poiprika
Aktivní člen
Jeee díky moc )Tak se mi to povedlo dnes ! :emoji_slight_smile: Ale bohužel z Cinemou ještě moc neumím.. :emoji_slight_smile: Ale doufám že se ti to bude líbit
Jeee díky moc )Tak se mi to povedlo dnes ! :emoji_slight_smile: Ale bohužel z Cinemou ještě moc neumím.. :emoji_slight_smile: Ale doufám že se ti to bude líbit
Jsem ráda že se ti to líbí, pokud by jsi znal nějaké kamarády které by také chtěli banner určitě je sem přesměruj, baví mě dělat bannerJeee díky moc :emoji_slight_smile
JoJo ) zítra jim to řeknu )pokud by jsi znal nějaké kamarády které by také chtěli banner určitě je sem přesměruj, baví mě dělat banner :emoji_wink: :emoji_smiley:
díky mocJoJo :emoji_slight_smile zítra jim to řeknu :emoji_slight_smile
Ok, ale budeš muset vydržet až budou vše přihlášky, takže asi až odpoledneAhoj. Moc se mi líbí ty banery v cinemě. Udělal by si mi prosím tedy ješte jeden? Nick Emememc a moto zase stejné: Is back and better
Pózu prosím stání a nic mi prosím nedávej do ruky. Zbytek nechám na tobě, nějak si s tím prosím vyhraj... Předem děkuju, Eme. :emoji_grinning:
Oprava : V jednom kole bude jen 5 hráčů!Tyto moje bannery se rozjíždí a proto budou kola ( Jako u Čípa :emoji_smiley: ) v jednom kole bude 15 hráčů ktere si napíší první, a ty co to nestihnou tak mají smůlu a třeba budou ve 2. kole !!! (Jinak zčíná 1. kolo!)
okNó, okej... Ale kdyby se ti chtělo, tak klidně i dopoledne. :emoji_blush:
Tak já ti to udělám, ale dám ti to až odpoledneNó, okej... Ale kdyby se ti chtělo, tak klidně i dopoledne. :emoji_blush:
Ok, zkusím toStále by som zapracoval na tom avatarovi na tom obrázku je strašne svetlý skus mu zvýšiť kontrast a znížiť alpha level inak supeer
Eme, tady mášNó, okej... Ale kdyby se ti chtělo, tak klidně i dopoledne. :emoji_blush:
Líbí ?Eme, tady máš View attachment 45079
Ano, uplně stejné moto ?Hej, jak jsemti psal, tak se mi ještě neaktualizoval skin. Mohla bys mi to prosímtě udělat ještě jednou ? :emoji_slight_smile:. Pokud teda chceš :emoji_smiley:
Tak tady to mášHej, jak jsemti psal, tak se mi ještě neaktualizoval skin. Mohla bys mi to prosímtě udělat ještě jednou ? :emoji_slight_smile:. Pokud teda chceš :emoji_smiley: