• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

regrooo

Aktivní člen
Tyto moje bannery se rozjíždí a proto budou kola ( Jako u Čípa :D ) v jednom kole bude 15 hráčů ktere si napíší první, a ty co to nestihnou tak mají smůlu a třeba budou ve 2. kole !!! (Jinak zčíná 1. kolo!)

Emememc

gamer
Ahoj. Moc se mi líbí ty banery v cinemě. Udělal by si mi prosím tedy ješte jeden? Nick Emememc a moto zase stejné: Is back and better
Pózu prosím stání a nic mi prosím nedávej do ruky. Zbytek nechám na tobě, nějak si s tím prosím vyhraj... Předem děkuju, Eme. :emoji_grinning:

regrooo

Aktivní člen
Ahoj. Moc se mi líbí ty banery v cinemě. Udělal by si mi prosím tedy ješte jeden? Nick Emememc a moto zase stejné: Is back and better
Pózu prosím stání a nic mi prosím nedávej do ruky. Zbytek nechám na tobě, nějak si s tím prosím vyhraj... Předem děkuju, Eme. :emoji_grinning:
Ok, ale budeš muset vydržet až budou vše přihlášky, takže asi až odpoledne ;)

regrooo

Aktivní člen
Tyto moje bannery se rozjíždí a proto budou kola ( Jako u Čípa :emoji_smiley: ) v jednom kole bude 15 hráčů ktere si napíší první, a ty co to nestihnou tak mají smůlu a třeba budou ve 2. kole !!! (Jinak zčíná 1. kolo!)
Oprava : V jednom kole bude jen 5 hráčů!

Doomsday_SVK

Nehackuj a bude dobre!
Stále by som zapracoval na tom avatarovi na tom obrázku je strašne svetlý skus mu zvýšiť kontrast a znížiť alpha level inak supeer

poiprika

Aktivní člen
Hej, jak jsemti psal, tak se mi ještě neaktualizoval skin. Mohla bys mi to prosímtě udělat ještě jednou ? :). Pokud teda chceš :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.