V pohodě, kdyby někdo z tvých kamarádu chtěl taky banner určitě mu napiš o mě, baví mě dělat banneryDíky :emoji_slight_smile
Dívá se na ten nápis, jen se mi to nepodařilo vycentrovat.. Ale jinak je to super ne ?Teraz je to supeeer iba nechápem prečo sa ten avatar pozerá niekde do blba. A vertikálne to nacentruj
Nechceš taky banner ?Teraz je to supeeer iba nechápem prečo sa ten avatar pozerá niekde do blba. A vertikálne to nacentruj
Mohl by jsi mi udělat banner?Nechceš taky banner ? :emoji_smiley:
Ano, jen vyplň nick atd..Mohl by jsi mi udělat banner?
jak děláš toho smajlíka ? ?Jó, moc se mi líbí. Děkuju... :emoji_blush:
Děkuji za nápad, určitě to zkusím zlepšit, ale teďkon jenom z bannery začínám...být tebou bych se podíval na nějaký tutorial na yt :emoji_smiley:
Nějaké připomínky které sem našel :
To je za mě asi vše :emoji_slight_smile:
- Určitě by to chtělo naučit se trošku dělat ty pozy :emoji_slight_smile:
- na ten výsledný banner bych hodil nějaké color corectiony nebo prostě nějaké barvičky
- Používej nějakou Ligtroom dodá ti stíny světla a vypadá to omnohem lépe View attachment 45096 tady je vidět že ta postava nemá žádný stín :emoji_smiley:
- ještě bych trochu doladil tyto fonty View attachment 45097 a prostě si stím trochu více pohrál
A ty pozy už dělám jiné.. Podívej se kdyžtak na poslední banner pro @Emememc s tím už jsem si s tou pozou vyhrálabýt tebou bych se podíval na nějaký tutorial na yt :emoji_smiley:
Nějaké připomínky které sem našel :
To je za mě asi vše :emoji_slight_smile:
- Určitě by to chtělo naučit se trošku dělat ty pozy :emoji_slight_smile:
- na ten výsledný banner bych hodil nějaké color corectiony nebo prostě nějaké barvičky
- Používej nějakou Ligtroom dodá ti stíny světla a vypadá to omnohem lépe View attachment 45096 tady je vidět že ta postava nemá žádný stín :emoji_smiley:
- ještě bych trochu doladil tyto fonty View attachment 45097 a prostě si stím trochu více pohrál
Tady to je, nová poza, a vše (Dělám to přes jiný program a té postavy si nevšímejte, dělala jsem to na rychlo.. A nevyrenderovalo se mi to v pohodě.. (Když budu dělat banner vám, bude to lepší)AHOJ! Oznamuji že mám nový program na bannery, je super můžu si tam dělát různé pozy a vylepšovat stíny atd... :emoji_slight_smile: Pokud někdo chce banner stači vyplnit informace na 1. stránce! :emoji_slight_smile:, zachvili pošlu co jsem vytvořila.. :emoji_slight_smile:
Ok, jdu na toOkey, takže
Nick : ondraas1
Font nicku : https://www.dafont.com/orange-juice.font
Moto : Je lepší nic neříkat než ríct pí*ovinu
Font Mota : https://www.dafont.com/seagram-tfb.font
Poza : Ve Stoje
Co chceš mít v ruce : Iron Meč :emoji_slight_smile:
Obrázek (pozadí) : Dej tam nějaké random. :emoji_slight_smile:
A díky
Děkujuuu :3 A kdy to bude, jen tak pro info?Ok, jdu na to :emoji_slight_smile: