• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Vrodrrr

Velmi známý člen
být tebou bych se podíval na nějaký tutorial na yt :D
Nějaké připomínky které sem našel :
  1. Určitě by to chtělo naučit se trošku dělat ty pozy :)
  2. na ten výsledný banner bych hodil nějaké color corectiony nebo prostě nějaké barvičky
  3. Používej nějakou Ligtroom dodá ti stíny světla a vypadá to omnohem lépe
    Screenshot_9.png
    tady je vidět že ta postava nemá žádný stín :D
  4. ještě bych trochu doladil tyto fonty
    Screenshot_10.png
    a prostě si stím trochu více pohrál
To je za mě asi vše :)

regrooo

Aktivní člen
být tebou bych se podíval na nějaký tutorial na yt :emoji_smiley:
  1. Určitě by to chtělo naučit se trošku dělat ty pozy :emoji_slight_smile:
  2. na ten výsledný banner bych hodil nějaké color corectiony nebo prostě nějaké barvičky
  3. Používej nějakou Ligtroom dodá ti stíny světla a vypadá to omnohem lépe View attachment 45096 tady je vidět že ta postava nemá žádný stín :emoji_smiley:
  4. ještě bych trochu doladil tyto fonty View attachment 45097 a prostě si stím trochu více pohrál
To je za mě asi vše :emoji_slight_smile:
Děkuji za nápad, určitě to zkusím zlepšit, ale teďkon jenom z bannery začínám... :)

regrooo

Aktivní člen
být tebou bych se podíval na nějaký tutorial na yt :emoji_smiley:
  1. Určitě by to chtělo naučit se trošku dělat ty pozy :emoji_slight_smile:
  3. Používej nějakou Ligtroom dodá ti stíny světla a vypadá to omnohem lépe View attachment 45096 tady je vidět že ta postava nemá žádný stín :emoji_smiley:
  4. ještě bych trochu doladil tyto fonty View attachment 45097 a prostě si stím trochu více pohrál
To je za mě asi vše :emoji_slight_smile:
A ty pozy už dělám jiné.. Podívej se kdyžtak na poslední banner pro @Emememc ;) s tím už jsem si s tou pozou vyhrála

regrooo

Aktivní člen
AHOJ! Oznamuji že mám nový program na bannery, je super můžu si tam dělát různé pozy a vylepšovat stíny atd... :) Pokud někdo chce banner stači vyplnit informace na 1. stránce! :), zachvili pošlu co jsem vytvořila.. :)

regrooo

Aktivní člen
AHOJ! Oznamuji že mám nový program na bannery, je super můžu si tam dělát různé pozy a vylepšovat stíny atd... :emoji_slight_smile: Pokud někdo chce banner stači vyplnit informace na 1. stránce! :emoji_slight_smile:, zachvili pošlu co jsem vytvořila.. :emoji_slight_smile:
Tady to je, nová poza, a vše (Dělám to přes jiný program a té postavy si nevšímejte, dělala jsem to na rychlo.. A nevyrenderovalo se mi to v pohodě.. (Když budu dělat banner vám, bude to lepší)
Untitled 1.jpg

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.