Dořešíme v SZ nechci tu spamovat, napiš miJak si to mám dát jako banner nejde mi to
Nejvíce práce je když musím udělat tu postavu (Stíny atd..Koukám děláš banery celkem rychle... Jeden lepší než druhý. :emoji_blush:
No nic jdu dělat tu tvojí profilovku, ale zkus zčeknout to rozlišení..Koukám děláš banery celkem rychle... Jeden lepší než druhý. :emoji_blush:
Jj, moc děkuju... Máš u mě velké + budu si tě pamatovat. :emoji_blush:No nic jdu dělat tu tvojí profilovku, ale zkus zčeknout to rozlišení.. :emoji_slight_smile:
Ok, kdyby si měl kámoše ukaž jim tuto stránku, baví mě dělat bannery (PS: Zkus to tedy čeknoutJj, moc děkuju... Máš u mě velké + budu si tě pamatovat. :emoji_blush:
A jen se tě zeptám, pozadí a poza a jestli chceš moto ?Jj, moc děkuju... Máš u mě velké + budu si tě pamatovat. :emoji_blush:
OK a pozadí ?Moto prosím jen do banerů, do profilovky prosím ne. :emoji_blush:
A ty chceš profilovku ? ?A to rozlišení je tu http://www.miridia.cz/2015/08/prehled-velikosti-fotek-nastaveni.html?m=1
:emoji_blush:
Jj prosím, jestli by to šlo. :emoji_blush:A ty chceš profilovku ? ?:emoji_smiley:
Jo jasnyJj prosím, jestli by to šlo. :emoji_blush:
??Jestli to nejde dát do hubeného skinu, tak mi to prosím dej normálně jakože stojím.
Tady máš 2A pozadí nechám zase na tobě, líbí se mi... A pózu prosím zase stání a klidně ruce v bok nebo tak prosím. Děkuju :emoji_blush: