• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Všichni o tom ví, nebo aspoň většina, ale dne 31.7.2015 ve 22:00 se server uzavře a bude převeden na 1.8.

Při tomto updatu bude proveden tzn WIPE, to je, že se všechno smaže. Ano, bohužel nic jiného se už dělat nedá a ani nebude, bylo tak rozhodnuto. Wipe se dělá z důvodu, že Survival je příliš OP a mapa je 26GB velká. Je to obrovská zátěž na server a chunky by se nehorázně bugovaly.

Proto bude do 31.7.2015 18:00 na webu formulář, ve kterém si můžete požádat o přesun stavby! A to pouze 1 stavba, pokud splňuje stavba určité kritéria. A to jsou:
  • Stavba nesmí obsahovat chestky (bude to kontrolováno).
  • Stavba nesmí obsahovat mob trapku.
  • Stavba musí být větší jak 50x50 bloků, nebudeme totiž kopírovat každému kadibudky.
Formulář o žádost na přesun nalezneš zde, stačí kliknout na Nové téma: http://craftmania.cz/forum/vypis-z-formulare-zadosti-o-presun-staveb.50/
Dozvíš se tam jestli jsem ti to také povolil a okopíroval nebo také ne + důvod.
Stavby kopíruju já a nikdo jiný z AT, sám si na to dohlídnu :)

VIP
Hráči, kteří vlastní VIP na Survivalu ho dostanou zpět po updatu na 1.8, avšak bez VIP věcí, pouze práva.
Hráči, kteří si zakoupili VIP od 1.7.2015 - 22.7.2015, dostanou jako omluvu i VIP na Creativu.

Formulář na VIP se otevře dne 1.8.2015 v den kdy bude Survival na 1.8.

Novinky
Novinky ani snad už psát nemusím, stačí se podívat na Creative, Prison, Skyblock :D

Změny
Jelikož se provede kompletní smazání, bude také zcela nová mapa, nebude tedy rozgriefovaná... jako teď.
Steve-iron-shovel.png

Naposledny upraveno:

Komentáře

Status
ahoj:D:) smiem sa spytat, ked mam v chestakch bloky, ale ja ich postavím akože no budu na reske poskaldane ak am chapes a po presune ich možem späť zničit a dat si ich do novych chestiek alebo nemôžem takto obíst stratu všetkých vecí? a nemôžem tam mať ani hlavy a spawnery? diky:)

ahoj:D:) smiem sa spytat, ked mam v chestakch bloky, ale ja ich postavím akože no budu na reske poskaldane ak am chapes a po presune ich možem späť zničit a dat si ich do novych chestiek alebo nemôžem takto obíst stratu všetkých vecí? a nemôžem tam mať ani hlavy a spawnery? diky:)
Já si osobně myslím že to vadit nebude, ale to by musel odepsat majitel nebo nějaký admin :D

A když se jedná o spawnerech tak to máš naspané v pravidlech takže spawnery nesmíš mít.
A hlavy tam můžeš mít ale někdo tam psal že se stejně stratí jeho skin že s něho bude steve :D

S
"Všichni o tom ví, nebo aspoň většina, ale dne 31.7.2015 ve 22:00 se server uzavře a bude převeden na 1.8."
Niektorí by ste mohli začať poriadne čítať :mad:

A co dalši itemy ve kterych se daji skladovat věci? Ty se daji přesunout? Nebudou se přesouvat? Konkrétně mám na mysli: pec (61), jukebox (84, sice jenom CD ale i tak), brewing stand (117, 379), hopper (154), dropped (158), minecart s peci (343) popř. s truhlou (342) nebo hopperem (408), Item frame (389)

Bylo by docela vtipny mit OVIP věci v hopperech a tajemnou směs v brewing standu :D

A co dalši itemy ve kterych se daji skladovat věci? Ty se daji přesunout? Nebudou se přesouvat? Konkrétně mám na mysli: pec (61), jukebox (84, sice jenom CD ale i tak), brewing stand (117, 379), hopper (154), dropped (158), minecart s peci (343) popř. s truhlou (342) nebo hopperem (408), Item frame (389)

Bylo by docela vtipny mit OVIP věci v hopperech a tajemnou směs v brewing standu :D
Pokuď vím tak item framy jsouzakazané :D O další nwm :S

No asi jsem skoro jediná koho to sere byla jsem na táboře tak jsem si nic nemohla přemístit žádnou stavbu, přišla jsem o všechny věci,money,levly (250 nevím jak zas tak rychle nazbírám) prostě o vše a nechápu proč nemůžem z5 dostat aspoň ty VIP věci. Novinky bezva ale tohle mě sere.

Naposledny upraveno:
No asi jsem skoro jediná koho to sere byla jsem na táboře tak jsem si nic nemohla přemístit žádnou stavbu, přišla jsem o všechny věci,money prostě o vše a nechápu proč nemůžem z5 dostat aspoň ty VIP věci. Novinky bezva ale tohle mě sere.
VIP věci se na serveru úplně ruší ale práva VIP zůstavají. A myslím že jediná nejsi... :D

To se mi nelíbí podle mě to bylo dobré zas něco co je přímo mimo normal to nebylo já byla spokojená a normalní hráči si taky neměli co ztěžovat, prostě mi to chybí. Na survivalu jsem hrála už 1,5 roku takže jsem tam měla toho poměrně dost a dost mě to taky štve. Můj názor

To se mi nelíbí podle mě to bylo dobré zas něco co je přímo mimo normal to nebylo já byla spokojená a normalní hráči si taky neměli co ztěžovat, prostě mi to chybí. Na survivalu jsem hrála už 1,5 roku takže jsem tam měla toho poměrně dost a dost mě to taky štve. Můj názor
Však ano, každá má svůj názor ale prostě normální hráči kteří si nemůžou VIP dovolit tak to je vůči nim nespravedlivé.. :D

Však ano, každá má svůj názor ale prostě normální hráči kteří si nemůžou VIP dovolit tak to je vůči nim nespravedlivé.. :D
Zas tak moc ne si myslím nespravedlivé je více to že z VIP nespadnou věci a z něho jo tohle je nespravedlivé :D

TEST

Žádný uživatel není online.
Status