• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Všichni o tom ví, nebo aspoň většina, ale dne 31.7.2015 ve 22:00 se server uzavře a bude převeden na 1.8.

Při tomto updatu bude proveden tzn WIPE, to je, že se všechno smaže. Ano, bohužel nic jiného se už dělat nedá a ani nebude, bylo tak rozhodnuto. Wipe se dělá z důvodu, že Survival je příliš OP a mapa je 26GB velká. Je to obrovská zátěž na server a chunky by se nehorázně bugovaly.

Proto bude do 31.7.2015 18:00 na webu formulář, ve kterém si můžete požádat o přesun stavby! A to pouze 1 stavba, pokud splňuje stavba určité kritéria. A to jsou:
  • Stavba nesmí obsahovat chestky (bude to kontrolováno).
  • Stavba nesmí obsahovat mob trapku.
  • Stavba musí být větší jak 50x50 bloků, nebudeme totiž kopírovat každému kadibudky.
Formulář o žádost na přesun nalezneš zde, stačí kliknout na Nové téma: http://craftmania.cz/forum/vypis-z-formulare-zadosti-o-presun-staveb.50/
Dozvíš se tam jestli jsem ti to také povolil a okopíroval nebo také ne + důvod.
Stavby kopíruju já a nikdo jiný z AT, sám si na to dohlídnu :)

VIP
Hráči, kteří vlastní VIP na Survivalu ho dostanou zpět po updatu na 1.8, avšak bez VIP věcí, pouze práva.
Hráči, kteří si zakoupili VIP od 1.7.2015 - 22.7.2015, dostanou jako omluvu i VIP na Creativu.

Formulář na VIP se otevře dne 1.8.2015 v den kdy bude Survival na 1.8.

Novinky
Novinky ani snad už psát nemusím, stačí se podívat na Creative, Prison, Skyblock :D

Změny
Jelikož se provede kompletní smazání, bude také zcela nová mapa, nebude tedy rozgriefovaná... jako teď.
Steve-iron-shovel.png

Naposledny upraveno:

Komentáře

Status
Udělal jsem pouze to co mi bylo rok vyčítaný, a kvůli tomu byl Survival před ostatními shazovaný a označovaný za Kid server...

VIP věci.... když jsem je dělal někdy v dubnu 2014, nevím? Tak jsem nedomyslel fakt, co kdyby se CM rozrostla... to se ale stalo a na serveru bylo +- zakoupených 1300 kusů VIP věcí od každého, nepočítám ty co jsou nakopírovaný za mými zády. Vůči normálním hráčům to bylo nefér, když do PVP naběhlo OVIP a pokosilo je to tam jak.... sami víte, skupinka VIP a konec. Nedalo se to hrát to pvp.

Doly, další stránka co mi byla vyčítána, ty jsem také zrušil, v podstatě díky nim to nebyl Survival ale OP Survival, jediný co hráči hledali bylo dřevo... jinak zbytek si mohli nakoupit, nebo vytěžit v dolech a mít hafo dia...

Ano, z VIP itemů bylo hodně VIP, pro některé (hodně peněz), což asi tak mělo být protože bez toho by nebyla CM, a říkám to stále.. nedělám server pro prachy, a ani nikdy nebudu. Možná klesne prodej VIP na Survivalu, ale ot mi nevadí já budu spokojený s tím, že nebudeme věčně řešit nějaký VIP věci, krádeže, nehratelnost v PVP atd.

Nezrušil jsem to aby jsem někoho okradl, uškodil a takový ty kecy, udělal jsem to jenom proto aby ten server měl "kvalitu", stejně jako Skyblock.

A hráčům, co všechno ztratili se omlouvám, ale v životě ztratíte víc než pár bloků na serveru. ;)

Děkuji za pochopení C-D

Jo,ztratíme pár bloků na serveru a 2 dolary k tomu :D,aktuálně si myslím že se bez VIP věcí dá jednoduše přežít,bohužel pro to budete muset něco dělat lidi a ne jít jenom za mamkou a škemrat/brečet/řvát aby jste si mohli poslat SMSku :D. (Omlouvám se lidem kteří jsou normální a toto nedělali.)

Udělal jsem pouze to co mi bylo rok vyčítaný, a kvůli tomu byl Survival před ostatními shazovaný a označovaný za Kid server...

VIP věci.... když jsem je dělal někdy v dubnu 2014, nevím? Tak jsem nedomyslel fakt, co kdyby se CM rozrostla... to se ale stalo a na serveru bylo +- zakoupených 1300 kusů VIP věcí od každého, nepočítám ty co jsou nakopírovaný za mými zády. Vůči normálním hráčům to bylo nefér, když do PVP naběhlo OVIP a pokosilo je to tam jak.... sami víte, skupinka VIP a konec. Nedalo se to hrát to pvp.

Doly, další stránka co mi byla vyčítána, ty jsem také zrušil, v podstatě díky nim to nebyl Survival ale OP Survival, jediný co hráči hledali bylo dřevo... jinak zbytek si mohli nakoupit, nebo vytěžit v dolech a mít hafo dia...

Ano, z VIP itemů bylo hodně VIP, pro některé (hodně peněz), což asi tak mělo být protože bez toho by nebyla CM, a říkám to stále.. nedělám server pro prachy, a ani nikdy nebudu. Možná klesne prodej VIP na Survivalu, ale ot mi nevadí já budu spokojený s tím, že nebudeme věčně řešit nějaký VIP věci, krádeže, nehratelnost v PVP atd.

Nezrušil jsem to aby jsem někoho okradl, uškodil a takový ty kecy, udělal jsem to jenom proto aby ten server měl "kvalitu", stejně jako Skyblock.

A hráčům, co všechno ztratili se omlouvám, ale v životě ztratíte víc než pár bloků na serveru. ;)

Děkuji za pochopení C-D

Pěkně napsané, ale pokud ses trochu zahrál, tak mohl VIP věci získat i obyčejný hráč jako já. I když je pravda, že ty VIP staty byly trochu přehnaný a porazit skupinku OVIP hráčů v pvp byl skoro nemožný úkol.
Popravdě v dolech sem byl asi jen jednou. Ale také to bylo celkem OP vzhledem k tomu, že dia si mohl mít za 5 minut hraní.
Ještě bych podotkl, že command "fly" je také celkem na nic - ano, hráči ho ocení, ale už to ztrácí ten survival motiv serveru.
Popravdě sem "survivalu" věnoval celkem dost času, takže nevím, zda ho zkusím někdy od znova po tom, co se mi všechno smazalo, ale chápu, že to byla potřeba.

TEST

Žádný uživatel není online.
Status