• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
S

Spirit

Návštěvník
Všetkým prajem Good Luck x3 (wtf) (beaver) (beaver) (beaver) (beaver) (beaver)

P

PVNST

Návštěvník
@One_Like
Waku, a nebyla by možnost poslat mapu na SkyWars pro 4 hráče? Mám už ji předpostavenou. Tak bych ji ani nemusel předělávat.
Spíš bych řekl, že jde o test toho, zda jste schopní splnit to, co se Vám zadá. Takže udělej pro 8 a bude klid.

UbyGamer

Ubynec 3:D
Všem přeji hodně štěstí! Já původně chtěl jít taky, než jsem zjistil, že to je na Buildera :D ! (stavět neumím :D :D)

Horzičkaaa :3

Velmi známý člen
oh god, tak by som sa chcela zúčastniť ale nerada staviam na časový limit :D ja si radšej niečo predpostavím a postupne to dopĺňam... no smola, myslím, že základné znalosti ako WE by som aj mala, no uvidíme...

MrsRachí

Velmi známý člen
Já stavět? leda tak sušenku :D na víc jsem uplné dřevo na ukládání instalace atd. takže bych nebyla ani schopná něco poslat a ještě postavit :D :D

lxad

Aktivní člen
Já bych nepostoupil :D stavění mi moc nejde noooo .... :D leda tak eventy na prisonu :D a i když bych se zůčastnil tak nevím jak vám tu mapu poslat nebo jí stáhnout do svého PC :D

ScipioCZ

Člen
Přeji všem hodně štěstí.. a hlavně myslete na to že to děláte pro zábavu! Když se vám to nepovede tak se svět nezboří! :)

EliteLoki

Velmi známý člen
toto sa my hodíííí ja už mám tri bedwars mapy hotove ked som nudil :) no ale ako vám ukážem tu mapu ? ked to neviem stiahnut možem dat zdielko na Skype ? alebo mám si pozret návod ?

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.