• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Chcete ho mít v AT?

• Ne

Votes: 0 0.0%
  • Ano

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    0
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

DrozdLP

#4ever
Tak tohle mě fakt vytočilo tak kdo chce aby byl tento hráč v AT. Za mě NE!!!

Prosím i podpis.

iScipioX_

Velmi známý člen

Flafy_

Hladový Builder
Abych se vyjádřil.

@DrozdLP - Tohle bych od tebe nečekal, tedy co se od tebe dá čekat, když mě a myslím si že i každému z AT lezeš do pr*ele.

Nevidím tu ani jeden důvod proč by koza neměl být eventer.. :) Je schopný umí stavět a má zkušenost, takže teď tu je otázka. PROČ?
Možná závist..

Koukněte se jak všichni nadávali, že BH nebo kdo se dostal do AT a teď jsme rádi..

Zamyslete se všichni nad sebou, jestli tohle bylo potřeba.. :) To jste kolektiv ani když neumíte snést, že se někdo dostal do AT dříve než vy.

ShijaskaCZ

๑For the HORDE๑
Abych se vyjádřil.

@DrozdLP - Tohle bych od tebe nečekal, tedy co se od tebe dá čekat, když mě a myslím si že i každému z AT lezeš do pr*ele.

Nevidím tu ani jeden důvod proč by koza neměl být eventer.. :) Je schopný umí stavět a má zkušenost, takže teď tu je otázka. PROČ?
Možná závist..

Koukněte se jak všichni nadávali, že BH nebo kdo se dostal do AT a teď jsme rádi..

Zamyslete se všichni nad sebou, jestli tohle bylo potřeba.. :) To jste kolektiv ani když neumíte snést, že se někdo dostal do AT dříve než vy.
není to závist ale něco iné víš ? třeba já bych do at nechtěla :)

DrozdLP

#4ever
Abych se vyjádřil.

Možná závist..

Hahahahahahah je to kvůli tomu že je to nefér vůči helperům atd . Flafy a můžeš mi víš co .!

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.