HádejProč drozde?
Tak tohle mě fakt vytočilo tak kdo chce aby byl tento hráč v AT. Za mě NE!!!
Prosím i podpis.
souhlasím s drozdem
Tohle mě taky vytočilo #Kucci Jsem pro to aby @koza37 nebyl v AT
Koza majú pravdu. Podla mňa sa na admina(eventera) nehodíš. Je to len môj názor, ale súhlasím s Drozdom.Souhlasím,takovýto člověk nemá v AT co dělat.
Neviem či ho tam chcel Wake.. Flafy kozu dotlačil do at xdddddddddBoože, len žiarlíte na kozu.. Wake asi mal dvôvod prečo ho zobral do AT nie? (facepalm)
to byl FlafyBoože, len žiarlíte na kozu.. Wake asi mal dvôvod prečo ho zobral do AT nie? (facepalm)
není to závist ale něco iné víš ? třeba já bych do at nechtělaAbych se vyjádřil.
@DrozdLP - Tohle bych od tebe nečekal, tedy co se od tebe dá čekat, když mě a myslím si že i každému z AT lezeš do pr*ele.
Nevidím tu ani jeden důvod proč by koza neměl být eventer.. Je schopný umí stavět a má zkušenost, takže teď tu je otázka. PROČ?
Možná závist..
Koukněte se jak všichni nadávali, že BH nebo kdo se dostal do AT a teď jsme rádi..
Zamyslete se všichni nad sebou, jestli tohle bylo potřeba.. To jste kolektiv ani když neumíte snést, že se někdo dostal do AT dříve než vy.
Hahahahahahah je to kvůli tomu že je to nefér vůči helperům atd . Flafy a můžeš mi víš co .!Abych se vyjádřil.
@DrozdLP - Tohle bych od tebe nečekal, tedy co se od tebe dá čekat, když mě a myslím si že i každému z AT lezeš do pr*ele.
Nevidím tu ani jeden důvod proč by koza neměl být eventer.. Je schopný umí stavět a má zkušenost, takže teď tu je otázka. PROČ?
Možná závist..
Koukněte se jak všichni nadávali, že BH nebo kdo se dostal do AT a teď jsme rádi..
Zamyslete se všichni nad sebou, jestli tohle bylo potřeba.. To jste kolektiv ani když neumíte snést, že se někdo dostal do AT dříve než vy.
Väčšina ludí ktorí na to majú sa do at nedostanú kvôli banu čo mali. DTo jste kolektiv ani když neumíte snést, že se někdo dostal do AT dříve než vy.