ImOl4f_
Andrewkoxd
Však ty nic mezi nohama nemáš, a ani tu tvojí prdelinku není vidět.Hahahahahahah je to kvůli tomu že je to nefér vůči helperům atd . Flafy a můžeš mi víš co .!
Však ty nic mezi nohama nemáš, a ani tu tvojí prdelinku není vidět.Hahahahahahah je to kvůli tomu že je to nefér vůči helperům atd . Flafy a můžeš mi víš co .!
#ČSDRToto téma je jak poslanecká sněmovna... Mají práva díky nim poškozují stát...
ty zmrde ty si myslíš že tu budeš jen tak jo hejtovat joooo běž si nekam.Však ty nic mezi nohama nemáš, a ani tu tvojí prdelinku není vidět.
(finger)ty zmrde ty si myslíš že tu budeš jen tak jo hejtovat joooo běž si nekam.
Každýho hejtovat, wtf to ty si tady napsal petici .. (o)(penguin)(o)ty zmrde ty si myslíš že tu budeš jen tak jo hejtovat joooo běž si nekam.
Příklad: Jsem trestaný trojnásobnou vraždu...U soudu: dejte mi šanci jako premiér ČR. Tam se budu chovat líp. Soudce: propuštěň.Nechápu, vás. Koza byl hráč, tak se nějak choval, tak třeba když je eventer tak se bude chovat jinak.. Je v A-Teamu teprve 1 den, tak se uklidněte. Zatím nic špatného neudělal za pozici Eventera. A ty Drozde ještě jednou napiš něco jako kid, tak uvidíš. A jak říkal flafy každýmu adminovi lezeš do prdele (o)(poop)
Realita a blockgame je sakra rozdiel.Příklad: Jsem trestaný trojnásobnou vraždu...U soudu: dejte mi šanci jako premiér ČR. Tam se budu chovat líp. Soudce: propuštěň.
Téhož dne v ČT: Dnes byl jmenován lopo1 na pozici premiéra...
zaky ale notak
Bylo to 1=Ano,15=ne.Dobře no.. ale když se kouknete do večera tak si myslím, že není šance to obrátit