• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Chcete ho mít v AT?

• Ne

Votes: 0 0.0%
  • Ano

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    0
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

GasmiX

Nový člen
já myslela že server má být pro hráče a že a-team je pro lidi kteří mají pomáhat nebos tavět... a vy tam hodíte někoho proti kterému hráči prostestují a vy to boha pustě neřešíte a ignorujete... co se zaměřit na ty inteligentní námitky a zamyslet se nad tí jestli to byl dobrý krok nebo jestli tím přijdete o hráče.

ImOl4f_

Andrewkoxd
Nechápu, vás. Koza byl hráč, tak se nějak choval, tak třeba když je eventer tak se bude chovat jinak.. Je v A-Teamu teprve 1 den, tak se uklidněte. Zatím nic špatného neudělal za pozici Eventera. A ty Drozde ještě jednou napiš něco jako kid, tak uvidíš. A jak říkal flafy každýmu adminovi lezeš do prdele (o)(poop)

lopo1

baf:D
Nechápu, vás. Koza byl hráč, tak se nějak choval, tak třeba když je eventer tak se bude chovat jinak.. Je v A-Teamu teprve 1 den, tak se uklidněte. Zatím nic špatného neudělal za pozici Eventera. A ty Drozde ještě jednou napiš něco jako kid, tak uvidíš. A jak říkal flafy každýmu adminovi lezeš do prdele (o)(poop)
Příklad: Jsem trestaný trojnásobnou vraždu...U soudu: dejte mi šanci jako premiér ČR. Tam se budu chovat líp. Soudce: propuštěň.
Téhož dne v ČT: Dnes byl jmenován lopo1 na pozici premiéra...

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Příklad: Jsem trestaný trojnásobnou vraždu...U soudu: dejte mi šanci jako premiér ČR. Tam se budu chovat líp. Soudce: propuštěň.
Téhož dne v ČT: Dnes byl jmenován lopo1 na pozici premiéra...
Realita a blockgame je sakra rozdiel.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.