• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Chcete ho mít v AT?

• Ne

Votes: 0 0.0%
  • Ano

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    0
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Flafy_

Hladový Builder
A to mu nedáte alespoň šanci?. Jen soudíte co se stalo, nesoudíte co se bude dít až bude eventer.

Flafy_

Hladový Builder
vždiť nebyla koza ani helprem a hned Eventer!?
Jo takže eventer musí být helper a pak eventer? Není to normální?.. :D

Můžeš se hned dostat na admina,helpera či eventera.. Jelikož to je lepší tak eventer dostal admin práva..

Zajímavé, že u CrazyShann a BiGDicka vám to nevadilo.

DrozdLP

#4ever
Jo takže eventer musí být helper a pak eventer? Není to normální?.. :D

Můžeš se hned dostat na admina,helpera či eventera.. Jelikož to je lepší tak eventer dostal admin práva..

Zajímavé, že u CrazyShann a BiGDicka vám to nevadilo.
Flafy nejsi normální

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
V AT je víc lidí, co měli ban a jsou v AT. To že jste měli/oni měli ban, nic nemění. Navíc to že je @koza37 v AT je jenom díky Flafymu a díky tomu platí dohoda, že pokud něco provede, jde to na flafyho. Takže si laskavě svoje kecy a jiný závisti "nechci ho v AT" můžete dát někam. Kdyby jste byli co k čemu, vybral by si vás nebo někdo jiný. Místo toho jako klasický čech, založí téma TOHO TAM NECHCI! Hold, důkaz toho, že právě vy nebudete v AT. Každý dělá chyby i vy, já .. všichni. Takže se uvidí jak na tom bude koza37. -_- bože...

SpartaGuy

Člen
V AT je víc lidí, co měli ban a jsou v AT. To že jste měli/oni měli ban, nic nemění. Navíc to že je @koza37 v AT je jenom díky Flafymu a díky tomu platí dohoda, že pokud něco provede, jde to na flafyho. Takže si laskavě svoje kecy a jiný závisti "nechci ho v AT" můžete dát někam. Kdyby jste byli co k čemu, vybral by si vás nebo někdo jiný. Místo toho jako klasický čech, založí téma TOHO TAM NECHCI! Hold, důkaz toho, že právě vy nebudete v AT. Každý dělá chyby i vy, já .. všichni. Takže se uvidí jak na tom bude koza37. -.- bože...
Takže chceš mi teď říct že kvůli Flafymu je v AT děláš si ze mě srandu ?

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.