vždiť nebyla koza ani helprem a hned Eventer!?Boože, len žiarlíte na kozu.. Wake asi mal dvôvod prečo ho zobral do AT nie?
vždiť nebyla koza ani helprem a hned Eventer!?Boože, len žiarlíte na kozu.. Wake asi mal dvôvod prečo ho zobral do AT nie?
Chapej to že 2x měl už ban i přes to je adminA to mu nedáte alespoň šanci?. Jen soudíte co se stalo, nesoudíte co se bude dít až bude eventer.
S tímto nám všem dejtě pozici helprer a pak nás začněte vyhazovat. Tím pádem máme všichni šanci.A to mu nedáte alespoň šanci?. Jen soudíte co se stalo, nesoudíte co se bude dít až bude eventer.
A? Súdiš podľa banu? Hm..Chapej to že 2x měl už ban i přes to je admin
Jo takže eventer musí být helper a pak eventer? Není to normální?..vždiť nebyla koza ani helprem a hned Eventer!?
Ani si ho nevidel, súdiš podľa ničoho, uvidíme, ako bude zvládať Eventera, potom budeme súdiť ;*. Furt si myslím, že závidíš koze, že si Flafy vybral kozu a nie teba..Toto je hlas projevu.
Pokoušel shodit server ... je to normalní ? Pro mě neA? Súdiš podľa banu? Hm..
Flafy nejsi normálníJo takže eventer musí být helper a pak eventer? Není to normální?..
Můžeš se hned dostat na admina,helpera či eventera.. Jelikož to je lepší tak eventer dostal admin práva..
Zajímavé, že u CrazyShann a BiGDicka vám to nevadilo.
A? Že ti do toho niečo je, mal som za to tky ban.. Nieje to jedno? Všetko sa vyriešilo.S
Pokoušel shodit server ... je to normalní ? Pro mě ne
Teď už mu na to hravě postačí jeden příkaz z WES
Pokoušel shodit server ... je to normalní ? Pro mě ne
Takže chceš mi teď říct že kvůli Flafymu je v AT děláš si ze mě srandu ?V AT je víc lidí, co měli ban a jsou v AT. To že jste měli/oni měli ban, nic nemění. Navíc to že je @koza37 v AT je jenom díky Flafymu a díky tomu platí dohoda, že pokud něco provede, jde to na flafyho. Takže si laskavě svoje kecy a jiný závisti "nechci ho v AT" můžete dát někam. Kdyby jste byli co k čemu, vybral by si vás nebo někdo jiný. Místo toho jako klasický čech, založí téma TOHO TAM NECHCI! Hold, důkaz toho, že právě vy nebudete v AT. Každý dělá chyby i vy, já .. všichni. Takže se uvidí jak na tom bude koza37. -.- bože...
Toto téma je jak poslanecká sněmovna... Mají práva díky nim poškozují stát...Teď vážně, hráč který byl dvakrát banovaný a jednou za vážnou věc by neměl zastávat takovou funkci.