• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Chcete ho mít v AT?

• Ne

Votes: 0 0.0%
  • Ano

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    0
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

kapr20

rybiška
Jelikož jsem dostal info ať se tady podívám a musím říct že jste magoři :DDD Drozde já být tebou tak klidním slovník na forum. A teď ke koze..jo občas mě provokoval ale nebylo to nic hrozného abych byl z něho tatálně po** jak někteři tady :) Divné je že jak jsem přišel do AT tak jsem měl taky hned admina a nikdo nic neřešil...A další věc...Wejk psal že každý má šanci...je to pravda jenom se ten člověk musí umět chovat a snažit se :) To že nemáte práva neznamena že nemůžete pomoct hráčům, poradit atd...dělejte to a máte větší šanci že wejk vás uvidí a nebo vás někdo doporuči z AT.

KopiisCZ

Jacob Hill, Šerif
Jelikož jsem dostal info ať se tady podívám a musím říct že jste magoři :DDD Drozde já být tebou tak klidním slovník na forum. A teď ke koze..jo občas mě provokoval ale nebylo to nic hrozného abych byl z něho tatálně po** jak někteři tady :) Divné je že jak jsem přišel do AT tak jsem měl taky hned admina a nikdo nic neřešil...A další věc...Wejk psal že každý má šanci...je to pravda jenom se ten člověk musí umět chovat a snažit se :) To že nemáte práva neznamena že nemůžete pomoct hráčům, poradit atd...dělejte to a máte větší šanci že wejk vás uvidí a nebo vás někdo doporuči z AT.
No víš, bez práv to není vono... To se nemůže banovat hlava nehlava každej člověk kvůli závisti :)

Od včerejška projíždím aktivně forum a musím říct, tolik síly co vynaložíte do řešení ptákovin (ahoj Datle) byste měli věnovat spíš do nečeho užitečnějšího... Ste fakt magoři, že tu zakládáte nějakou petici, myslíte že vás někdo bude poslouchat? (Kdyžtak tu máme stížnosti na adminy, tak se přesuňte tam, ať to bez důkazu můžeme zamítnout)

lopo1

baf:D
Tak v čem je problém? :O A to že měl ban? Já měl taky ban pár měsíců před náborem, Zaky taky a kam jsme to dotáhli... :)
Jo, ale on chtěl poškodiť server. Vy mu s tím můžete nevědomky pomoc... (neříkám že to znova udělá)

JacobSK_

Džejkob
Eventer
Myslím že stačilo.. každý sa tu dúfam vyjadril.. trebalo by to lock.. pretože tu bude taká hádka.. radšej počkajme na vyjadrenie wejka..
Prosím tedy o lock :)
@stefanbabiak

PrdimHranolky

#VolímMencla
Je docela vtipné, jak nejdříve říkáte, jak chcete eventéra a pak když je eventér tak podáváte petice :D
@koza37 sice měl ban, ale od té doby co SkateQue odešel z pozice eventéra, tak koza37 začal dělat docepa propracované eventy. Pak přišel ke mně na is a začali jsme dělat eventiště. Začal dělat eventy a byly fakt pěkný o dobré ceny ( EventKey a VoteKey), bohužel všude musela být voda, jelikož to byli hráčské eventy. :)
Za mě jsem rád, že se tam dostal koza, protože je to člověk, kterého to bude bavit a ty eventy budou propracované.
Tak mu dejte aspoň šanci a nepište tu takové věci.
S pozdravem _Mititi_Cz

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.