• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Jak asi ví a jak asi většina očekává, v brzké době budeme updatovat servery na 1.11.2! Pozor na to číslování, s 1.11.0 a 1.11.1 se poté na tyto servery nepřipojíte, jelikož nejsou zpětně kompatibilní. :emoji_person_frowning:

Plán updatů
  • 10.1. ve 23:00 Frakce - Kompletní WIPE
  • 12.1. ve 23:00 Survival - Kompletní WIPE
  • 15.1. ve 23:00 Skyblock - Kompletní WIPE *Odloženo na 16.1. kvůli problémům s Survivalem.
  • 21.1. ve 23:00 Prison - Pouze update + odebrání Gangů, smazání 90% neaktivních hráčů
  • 25.1. ve 23:00 Creative - Pouze update
  • 1.2.+ Updatování MiniGames a Lobby (není potřeba nijak uveřejnovat) :emoji_smiley:
Vysvětlení
Mnoho z vás se bude ptát, proč kompletní WIPE? Jde o to, že některé servery na Craftmanii prakticky nikdy neprošly celkovým WIPE. Server existuje již 3 roky a zrovna nedávno jsme nacházeli opět věci na Skyblocku ze Survivalu z dob první CM. Jelikož dříve byla CM trošku víc OP na VIP itemy, tak takové nálezy bez nahlášení dokážou dobře zatopit. Příkladem může být Skyblock, ten neprošel nikdy celkovým wipem. S updatem na 1.8 si hráči mohli přenášet stavby po dobu 14 dní do nového světa, s updatem na 1.9 a 1.10 se nic nedělo. Proto jsme zvolili, že nyní proběhnou celkové wipy.

Při těchto wipech dojde také k razantní změně serverů hlavně se spawnery + ekonomika. Změní se všude komplětně Shop. Zbavíme se zastaralého Chestshopu, který není od 1.8 aktualizovaný. Warp shop nahradí /shop z Frakcí a Prisonu a opět mnoho dalších novinek, kvůli kterým je potřeba udělat WIPE aby opět Survival/Skyblock měli cenu hrát.

Aktuálně totiž každý nový hráč nemá žádnou šanci dostat se k těm "lepším", neříkám že do TOP. Ale každý se názorně může zamyslet, kolik je na serverech kvůli bugům při updatech z 1.8-1.9-1.10 milionářů.

Je mi zcela jasné, že opět opustí server mnoho hráčů, avšak jinde budou muset začít také znova :emoji_smiley: a Wipe bohužel k udržení originality serveru jednou za čas patří.

//EDIT: Doplněný hodiny :emoji_expressionless:

Naposledny upraveno:

Komentáře

Status
RIP všechna snaha hráčů, RIP komunita.... eště jim smažte VIP a máte zaděláno na krach :emoji_smiley:
Ano, kvůli tvému názoru budeme hrát na serverech, kde peníze nemají žádnou hodnotu, kde je plno OP itemů, zničená krajina, ale ty budeš spokojený.
Byl jsi by dobrý kritik. Umíš jen na vše napsat "blbost, blbost a blbost", ovšem nic konkrétníhho z tebe nikdy nevypadlo a ani nevypadne.

Rest In Peace?
Hraji tu už od října 2014 a za celou dobu byl jen jeden WIPE survivalu, přičemž se některé resky přesouvaly.
Hodně velká snaha hráčů. :emoji_nerd:
Skyblock, byl tu vůbec WIPE? Možná také jeden, ten si ani nepamatuji.

Snaha hráčů a dostávat věci a mít věci zadarmo, jsou dvě jiné věci.
Nikdo tě tu nenutí hrát ani teď, ani po Wipu.

Majiteli je jasno, že hráči odejdou. Jiní opět příjdou, jelikož to bude nové. :emoji_slight_smile:

Naposledny upraveno:
Ano, kvůli tvému názoru budeme hrát na serverech, kde peníze nemají žádnou hodnotu, kde je plno OP itemů, zničená krajina, ale ty budeš spokojený.
Byl jsi by dobrý kritik. Umíš jen na vše napsat "blbost, blbost a blbost", ovšem nic konkrétníhho z tebe nikdy nevypadlo a ani nevypadne.
Chemicky, tato komunita se budovala strašně dlouho... Lidé se postupně poznávali, ale teď jim dáváte důvod k rozpadu...
to chcete? rozpad? Někdo, kdo si vydělával dolar po dolaru teď o všechno přijde... další hráče odradíte od hraní...
kdyby jste oddělali VIP, tak ti zaručuji, že už tady hodně lidí s VIP nebude hrát, protože tohle se nikomu nebude líbít..
čteš si to? AT pro WIPE, menšina hráčů pro WIPE a většino pro UNWIPE... jen ti, kteří mají hodně chtějí WIPE, proč? no protože když už nemůžou jít výše tak od znova a chtějí takto aby všichni šli od znova.. dejte třeba WIPE každý rok a hráči se budou ještě více stresovat, nebude je to bavit... vem si příklad z GT tam pokud teda vím jsem ještě na SB neviděl WIPE, tam se jim to AUtomaticky maže a vše je v normálu... tohleto tam nemusí řešit... Wejku, chtělo by to nastavit tak, aby museli poctivě makat ale poté si mohli i užívat...

Rest In Peace?
Hraji tu už od října 2015 a za celou dobu byl jen jeden WIPE survivalu, přičemž se některé resky přesouvaly.
Hodně velká snaha hráčů. :emoji_nerd:
Skyblock, byl tu vůbec WIPE? Možná také jeden, ten si ani nepamatuji.

Snaha hráčů a dostávat věci a mít věci zadarmo, jsou dvě jiné věci.
Nikdo tě tu nenutí hrát ani teď, ani po Wipu.

Majiteli je jasno, že hráči odejdou. Jiní opět příjdou, jelikož to bude nové. :emoji_slight_smile:
lidé si vše snaží co nejvíce zjednodušit... teď přijdou opravdoví dříči, kteří prostě chtějí něco udělat... děti nebudou mít OP věci, tak odejdou... sice se komunita zlepší, to nepopírám, sice odejdou cheateři, to ano ale odejdou lidé, kteří by mohli v budoucnu tvořit základ CM
EDIT: ok

lidé si vše snaží co nejvíce zjednodušit... teď přijdou opravdoví dříči, kteří prostě chtějí něco udělat... děti nebudou mít OP věci, tak odejdou... sice se komunita zlepší, to nepopírám, sice odejdou cheateři, to ano ale odejdou lidé, kteří by mohli v budoucnu tvořit základ CM
A jiní opět příjdou. Nová budnoucnost?
Tvoje okysličená krev také pouze předá kyslík a vrací se zpět bez něj. Koloběh vody v přírodě funguje stejně.

Vždy příjde někdo nový.

Příště to napiš vše do jednoho příspěvku. Děkuji

EDIT: ok
V jednom příspěvku nadáváš jak je všechno v p*deli a pak tady píšeš, že wipe je chyba? Tohle jsou tvoje slova https://ctrlv.cz/rINo
Stůj si alespoň za svým názorem

Ale nemusí vždy přijít někdo nový... dnes jsme se bavili ve škole o chráněných druzích..
nějaký pták, teĎ už si nevpomínám jméno žere ryby a je chráněný... množí se a ničí řeky... tím chci říci, že nemůžeš jednoho upřednostňovat před většinou... (nebo menší skupinu) no, ale co když jsou dve stejné skupiny, ale jedna je chráněná a druhá ne? vyhraje ta chráněná... ta nechráněná s tím vůbec nic nemůže udělat...
V jednom příspěvku nadáváš jak je všechno v p*deli a pak tady píšeš, že wipe je chyba? Tohle jsou tvoje slova https://ctrlv.cz/rINo
Stůj si alespoň za svým názorem
EDIT: WIPEM vše nevyřešíš... musíš začít od základů vše předělávat.. né vše najednou, ale postupně..
EDIT2: můj mozek je někdy rychlejší, než psaní a tak již přemýšlím dopředu.. menšina chápe má slova...
a z 90% procent jsou moje slova navázana na velký kontext..

zdravim, souhlasím stím co tu MrWakeCZ říka ale i tak mi to příjde nefer vuči novým hračum co jsou radi že se zabydlely a získaly si zazemí, patřím mezi ně mam nahrano cca 17dni na serveru a nemam radost že přijdu o to co jsem si tu za tu dobu vybudoval. Zajímalo by me jestly bude možnost stahnout si stavající mapu survivalu bylo by svěle kdyby ano

To se stáhnutím mapy by zajímalo i mně...Ať to má klidne 500gb, za nekteré užasne stavby co tam za tu dobu vznikli by to stálo nekde uskladnit. :D

Já u toho bugu SB s money byl a s @MrWakeCZ jsme to tam řešili ale pokud by se vyrestovaly pouze money, Bugger bug využije po 2. Souhlasim ale nechal bych na SB alespoň IS, Který bude prohlédnut od OP itemů a nechal i po WiPe

PS: Mam smulu: Zkamaradil jsem se s Marimrem a zkoncil v at, zkamaradil jsem se s radikem a ted neni admin ale helper :/

Upřímně, na ten WIP Survivalu se těším, sice tam sám mám asi šedesát mega, ale těším se jak si začnu od znova a svět tam nebude takovej jakej je :>

TEST

Žádný uživatel není online.
Status