• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Jak asi ví a jak asi většina očekává, v brzké době budeme updatovat servery na 1.11.2! Pozor na to číslování, s 1.11.0 a 1.11.1 se poté na tyto servery nepřipojíte, jelikož nejsou zpětně kompatibilní. :emoji_person_frowning:

Plán updatů
  • 10.1. ve 23:00 Frakce - Kompletní WIPE
  • 12.1. ve 23:00 Survival - Kompletní WIPE
  • 15.1. ve 23:00 Skyblock - Kompletní WIPE *Odloženo na 16.1. kvůli problémům s Survivalem.
  • 21.1. ve 23:00 Prison - Pouze update + odebrání Gangů, smazání 90% neaktivních hráčů
  • 25.1. ve 23:00 Creative - Pouze update
  • 1.2.+ Updatování MiniGames a Lobby (není potřeba nijak uveřejnovat) :emoji_smiley:
Vysvětlení
Mnoho z vás se bude ptát, proč kompletní WIPE? Jde o to, že některé servery na Craftmanii prakticky nikdy neprošly celkovým WIPE. Server existuje již 3 roky a zrovna nedávno jsme nacházeli opět věci na Skyblocku ze Survivalu z dob první CM. Jelikož dříve byla CM trošku víc OP na VIP itemy, tak takové nálezy bez nahlášení dokážou dobře zatopit. Příkladem může být Skyblock, ten neprošel nikdy celkovým wipem. S updatem na 1.8 si hráči mohli přenášet stavby po dobu 14 dní do nového světa, s updatem na 1.9 a 1.10 se nic nedělo. Proto jsme zvolili, že nyní proběhnou celkové wipy.

Při těchto wipech dojde také k razantní změně serverů hlavně se spawnery + ekonomika. Změní se všude komplětně Shop. Zbavíme se zastaralého Chestshopu, který není od 1.8 aktualizovaný. Warp shop nahradí /shop z Frakcí a Prisonu a opět mnoho dalších novinek, kvůli kterým je potřeba udělat WIPE aby opět Survival/Skyblock měli cenu hrát.

Aktuálně totiž každý nový hráč nemá žádnou šanci dostat se k těm "lepším", neříkám že do TOP. Ale každý se názorně může zamyslet, kolik je na serverech kvůli bugům při updatech z 1.8-1.9-1.10 milionářů.

Je mi zcela jasné, že opět opustí server mnoho hráčů, avšak jinde budou muset začít také znova :emoji_smiley: a Wipe bohužel k udržení originality serveru jednou za čas patří.

//EDIT: Doplněný hodiny :emoji_expressionless:

Naposledny upraveno:

Komentáře

Status
Už to tu sice napsalo asi 5 lidi ale jak se zda pořad se najde nekdo komu to nedošlo takže..
VIP ZŮSTAVÁ VIP ZŮSTAVÁ VIP ZŮSTAVÁ VIP ZŮSTAVÁ
VIP ZŮSTAVÁ VIP ZŮSTAVÁ VIP ZŮSTAVÁ VIP ZŮSTAVÁ.

Když se i po tomhle nekdo ješte zeptá, na tomhle světe už pro mně neni místo.:emoji_smiley:

A keď nemám VIP.Tak budem mať VIP? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wipe ne!!! nechci začínat s nulou!!!do hry jsem investoval hodně času a nechci o vše přijít je to příšerny!!!:::emoji_slight_frown:

zdravim, souhlasím stím co tu MrWakeCZ říka ale i tak mi to příjde nefer vuči novým hračum co jsou radi že se zabydlely a získaly si zazemí, patřím mezi ně mam nahrano cca 17dni na serveru a nemam radost že přijdu o to co jsem si tu za tu dobu vybudoval. Zajímalo by me jestly bude možnost stahnout si stavající mapu survivalu bylo by svěle kdyby ano
tebe mrzí 17 dní a mě cca 17 měsíců:D

Jak asi ví a jak asi většina očekává, v brzké době budeme updatovat servery na 1.11.2! Pozor na to číslování, s 1.11.0 a 1.11.1 se poté na tyto servery nepřipojíte, jelikož nejsou zpětně kompatibilní. :emoji_person_frowning:

Plán updatů
  • 10.1. ve 23:00 Frakce - Kompletní WIPE
  • 12.1. ve 23:00 Survival - Kompletní WIPE
  • 15.1. ve 23:00 Skyblock - Kompletní WIPE
  • 20.1. ve 23:00 Prison - Pouze update + odebrání Gangů, smazání 90% neaktivních hráčů
  • 25.1. ve 23:00 Creative - Pouze update
  • 1.2.+ Updatování MiniGames a Lobby (není potřeba nijak uveřejnovat) :emoji_smiley:
Vysvětlení
Mnoho z vás se bude ptát, proč kompletní WIPE? Jde o to, že některé servery na Craftmanii prakticky nikdy neprošly celkovým WIPE. Server existuje již 3 roky a zrovna nedávno jsme nacházeli opět věci na Skyblocku ze Survivalu z dob první CM. Jelikož dříve byla CM trošku víc OP na VIP itemy, tak takové nálezy bez nahlášení dokážou dobře zatopit. Příkladem může být Skyblock, ten neprošel nikdy celkovým wipem. S updatem na 1.8 si hráči mohli přenášet stavby po dobu 14 dní do nového světa, s updatem na 1.9 a 1.10 se nic nedělo. Proto jsme zvolili, že nyní proběhnou celkové wipy.

Při těchto wipech dojde také k razantní změně serverů hlavně se spawnery + ekonomika. Změní se všude komplětně Shop. Zbavíme se zastaralého Chestshopu, který není od 1.8 aktualizovaný. Warp shop nahradí /shop z Frakcí a Prisonu a opět mnoho dalších novinek, kvůli kterým je potřeba udělat WIPE aby opět Survival/Skyblock měli cenu hrát.

Aktuálně totiž každý nový hráč nemá žádnou šanci dostat se k těm "lepším", neříkám že do TOP. Ale každý se názorně může zamyslet, kolik je na serverech kvůli bugům při updatech z 1.8-1.9-1.10 milionářů.

Je mi zcela jasné, že opět opustí server mnoho hráčů, avšak jinde budou muset začít také znova :emoji_smiley: a Wipe bohužel k udržení originality serveru jednou za čas patří.

//EDIT: Doplněný hodiny :emoji_expressionless:
Jupí už budu moct používat rachejtle jako pohon u elytry...Teď už jen získat elytru :D

Už to tu sice napsalo asi 5 lidi ale jak se zda pořad se najde nekdo komu to nedošlo takže..
VIP ZŮSTAVÁ VIP ZŮSTAVÁ VIP ZŮSTAVÁ VIP ZŮSTAVÁ
VIP ZŮSTAVÁ VIP ZŮSTAVÁ VIP ZŮSTAVÁ VIP ZŮSTAVÁ.

Když se i po tomhle nekdo ješte zeptá, na tomhle světe už pro mně neni místo.:emoji_smiley:

A zůstane VIP???

Ako to spravíš na prisone ? 90% Hráču zmazáno chcem patriť medzi tých 10% ako sa tam dostanem ? :D Pripojením aspon denň pre WIPEom ?

TEST

Žádný uživatel není online.
Status