• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
novinky_skywars.png

Tak a je to tu, po dlouhé a dlouhé době je tu opět udate SkyWars a snad ten nejlepší od dob SkyWars 1.0. Jelikož předchozí verze SkyWars skončily naprostým failem a fiaskem, rozhodlo se, že tentokrát na to půjdeme jinak! Jak? To se dozvíš :O

V první řadě si představíme módy, které se na SkyWars nachází. U každého budou také rozepsané speciální vlastnosti..

Solo Mod
Tak to představovat ani nemusím každý sám za sebe a vítěz je pouze jeden.
  • Minimum hráčů ke startu - 3
  • Maximální doba jedné hry - 15 minut.
  • Obnovení truhel - každých 5 minut.
Team Mod
Dlouho žádaný, je zde konečně. Ano konečně je na CM Team SkyWars. Jenom dodám, že se na TSW moc map aktuálně nenachází, ale časem se to určitě změní :)
  • Maximální počet hráčů na team - 2
  • Minimum hráčů ke startu - 4
    Maximální doba jedné hry - 15 minut.
Insane Mod
Tak to je pro některé asi novinka. Většina hráčů v dnešní době mají rádi OP hry, tzn. že trošku lepší enchanty a žádný troškaření. No a to je Insane! V tomto módu nenajdeš prakticky nástroj/výzbroj, která by neměla nějaký ten Enchant a věř, že se opravdu nešetřilo. Klidně můžeš najít i Sharpness 5 :). Insane je také vyjímečné díky svým Eventům, ty se najdou pouze na Insane a nikde jinde.

Druhy eventů - Padající TNT, psi štěkající koledy, Wither, rozpadání mapy, detonace mapy, padající kovadliny.
  • Minimum hráčů ke startu - 3
  • Maximální doba jedné hry - 15 minut.
  • Počet eventů - 12

SkyBox, SkyKeys, SkyDust
Tak toto je velká novinka a také velká novinka pro CM. Jelikož se jedná o první minihru, která má jakoby svojí ekonomiku, ano CraftCoiny tam také hrají svojí roli, ale né tolik. Nyní ti vysvětlím, co to tedy je...

Pokud zabiješ hráče na SkyWars přidá se ti 1x SkyDust. Z 10 SkyDustů dostaneš v S-LOBBY do inventáře 1x SkyKey a jak jsi určitě pochopil/a SkyKey slouží k otevírání SkyBoxu. Co to vlastně ten SkyBox je? SkyBox je naše slavná bedna, která v sobě něco skrývá (Kity, efekty, buňky). Je tedy pouze na tobě, kolik toho získáš. Hraním SW tedy můžeš získat všechny kity, všechny efekty, všechny buňky jelikož nyní je vše FREE! Ano vše je free a nachází se ve SkyBoxu!

Za výhru navíc ještě dostaneš 60 CC!

Je to unikátní model hraní, jelikož za to jak se budeš snažit budeš dostávat klíče, a čím víc budeš hrát tím víc toho budeš mít! A o tom je nový SkyWars. Férové pro všechny!

skybox.gif

Screenshot_1.png

VIP?
Jestli máš VIP, tak tě určitě zarazila věta, že vše je Free. Samozřejmě neboj se, za několik dní bude uvedený Mega Update Lobby, ve kterém získají naši milovaný MVIP obrosvký počet dalších výhod! Neházel bych to za hlavu, hrajete na CM a CM má vždy co nabídnou a já mám vždy kartu za zády :D.

A nakonec mě už nic ani nenapadá, však každý pozná tento mega update. Jenom bych chtěl dodat, že se také jedná o největší update na CM co kdy byl. Jelikož díky tomuhle updatu se upravovala velká část serveru a také kompletně celá minihra a její napojení. Přeju tedy všem hodně killů a hurá do toho!!!

PS: Tu mapu z obrázku nahoře uvidíte na serveru do 14 dní, jsem rebel našel jsem na ní včera bug, tak není zařazená.

Komentáře

Status

TEST

Žádný uživatel není online.
Status