• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Hráči a hráčky Craftmanie, je mi ctí, že letos budu předčasným „Ježíškem“ já.

novaskin-minecraft-wallpaper (1).jpeg

Jak jistě víte, mezi 7.12 – 18.12 probíhal nábor na teggit admina, eventera a helpera při němž jsme obdrželi takřka 200 přihlášek (bohužel hodně z nich bylo jen blbým vtipem), takže věřte, že to byl opravdu záhul.
No a mně se dostalo té cti vás informovat o výsledku náboru.

Machři, jenž vám pomohou na našem serveru teggit se stávají:
@Trewish
@JaMegaHit

Nově můžete očekávat spousty skvělých eventů od našich bavičů:
@Zubecek – na serveru znám jako Zubek
@SpexikEx – na serveru znám jako SpexikEx

A nakonec dá se říci, že největší a nejhojnější posila, která se stává z:
@_Mititi_CZ
@Amibaer - Amibaer_
@Potomek - CanAkmanTR
@FantiikCZ
@Chemicky

Všem novým posilám srdečně gratuluji a těm méně šťastným přeji chladnou hlavu a štěstí při příštím náboru.

Pro dodatečné info se obraťte na @BobmanCZ, @Krosta8, či moji maličkost - @Misery96

Naposledny upraveno:

Komentáře

Status
P
Taky gratuluji ale jak jste si mohli všimnout tak se začíná kecat že "rip ateam" atd. Hrůza, bohužel tohle je takto při každých výsledcích náborů :( (tak a teď co si myslím já )

Já si myslím že nábor dopadl dobře, např. u chemickyho jsem to čekal ale u amibear a dalších ne :D a ty ostatní těm taky gratuluju!

- S láskou a gramatickými chybami
Rejmond :emoji_fox:

gratuluji (místo abych jim to psal na profily :emoji_stuck_out_tongue:)
a jako moc nechápu lidi co už na to teď házej facepalmy a disliky, když sotva nastupují do A-teamu

a hlavně strašně litujte těch co je nepřijali

a mimochodem neměly být výsledky až zítra?

Naposledny upraveno:
Gratuluji výhercům ! :) A být vámi taky moc nechodím na creativ..aby jste nebyli psychicky narušení :emoji_innocent:

Proč psát slohovky, když to stejně nikdo nečte ?
Gratuluji všem co se dostali do AT i těm co se nedostali. Nikdy jsem neřešil AT a to stále přetrvává. Jak říkám: "já si špinit ruce nebudu." :emoji_slight_smile:
Řeknu pouze dvě věci. Ten vánoční stromek jsem mohl mít ozdobený dříve, ale druhá věc je, že Survival nezklamu a oživím ho !

@Misery96 @Krosta8 @BobmanCZ , jsem smutný, že ste mě nevybrali, ale zároveň jsem šťastný že ste mě nevybrali..Nevím co víc.
Budu mít mnohem více času na stavění mého ostrova na Skyblocku, který už stavím něco přes rok.. je to moje celoživotní dílo.. pokud byste chtěli vidět, co jsem postavil, tak /IS warp MrHexii :emoji_slight_smile:
Ale jsem také smutný z toho, že jsem se opravdu moc snažil se ním stát, ale to se bohužel nesplnilo :emoji_smirk:
Tak snad mi to vyjde u příštího náboru.

Všem vybraným gratuluji :emoji_slight_smile:
Veselé Vánoce, ispyre přepíná, a končí :emoji_confused:

Naposledny upraveno:

TEST

Žádný uživatel není online.
Status