prečo všetci ľudia ktorých poznám majú lepšie známky ako mám /mala som8 třída a 5 dvojek (vyznamenání) :3
Mám kouzelný diamant který staví za měCG Stíháš stavět a ještě se učit .... fuuuu
V klidu, vidím to stejněprečo všetci ľudia ktorých poznám majú lepšie známky ako mám /mala som
sad story :/(cry)
Meine vysvědčení taky celkem ušlo.. Důtka ředitele školy (a to můžu ještě být rád za tu důtku)Meine vysvědčení .. celkem ušlo .. Pochvala ředitele Školy
Jako rlly? .. cos prováděl?Meine vysvědčení taky celkem ušlo.. Důtka ředitele školy (a to můžu ještě být rád za tu důtku)
Tak to jo .. ŠikovnejPyrotechnika ve škole a samozřejmě jsem to dostal ,,neprávem,, já za to nemohl..
Jsem teď taky v 7 a mám 5 dvojekjej to jsem měl v sedmý taky :O
ako ti na to mohli prísť ? my sme to hádzali z okna a ničPyrotechnika ve škole a samozřejmě jsem to dostal ,,neprávem,, já za to nemohl..
Toto se povede opravdu jen toběA to jsem měl jen bouchací kuličky..
Oni už něco začali tušit a já jako ve filmech si jí strčim do huby, kdyby mě chtěli prohledávat..
Jdu po schodech dolů kousek za mnou učitelka a ona mi vypadne z huby.. Bouchne a zrovna rána jak něco, ale venku to nic nejde slyšet..
Tak jako.. já za to fakt nemohl
LOL a my sme Dum Bum hádzali z okna a to máme triedu pri riaditeľni + na 1. apríla sme starej Durcovej (učiteľka) hádzali bouchací kuličky pod nohy myslím že šťastie nieje tvoja silná stránkaA to jsem měl jen bouchací kuličky..