• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

FilipVI

Moderátor webu
Měli jsme ve třídě experta, co ve druhé třídě hodil do šatny nějaké rachejtle. Vyvázl s trojkou. Následně asi za měsíc zbil spolužáka. Už jsem ho neviděl no...

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Když to tak sleduji, tak nevím co v té škole děláte... já na základce učebnice neotevřel, domácí práce nedělal a nejhorší průměr jsem měl 1,15...

FilipVI

Moderátor webu
Oni všichni nejsou tak geniální sire. Když to tak čtu já, zdá se mi to naopak velmi dobré, když to srovnám s tím, že dva lidi v mé třídě propadají a to jsem si ještě nedochodil základku.

Oni všichni nejsou tak geniální sire. Když to tak čtu já, zdá se mi to naopak velmi dobré, když to srovnám s tím, že dva lidi v mé třídě propadají a to jsem si ještě nedochodil základku.
U nás ve třídě (8.) propadají 4 a v šestkách už taky propadavaji....:D

->Míša<-

2.1.2k17:3 InLove❤
Všichni jste nějací slunáci :D .. u nás ve třídě kluci hází židle z okna .. hazíme po sobě sněhem .. nosí tam trávu :D ... Na tabuli jsme napsali ehm .. ''Školu máme v pi**'':DD dobré ne?:D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.