Superchick77
Aktivní člen
Jsem v 9.třídě a pravděpodobně mám 5 dvojek a 1 trojku.. Výzo jsem ještě nedostala jelikož jsem nemocná Ale štve mě ta Trojka.. ach ta čeština
Trochu salátový vydání né ?(redface)
neměl jsem složkuTrochu salátový vydání né ?
to vypadá uplně skoro to stejné co moje :O(redface)
prepadá nám jeden pako z ajiny DDDD btw. najhorší z celej školy a to sme len šiestaci DDU nás ve třídě (8.) propadají 4 a v šestkách už taky propadavaji....
Za co tu 2 z chování ?8. třída a 2. z chování :O (cry)
Všichni jste nějací slunáci .. u nás ve třídě kluci hází židle z okna .. hazíme po sobě sněhem .. nosí tam trávu ... Na tabuli jsme napsali ehm .. ''Školu máme v pi**''D dobré ne?
Len? ja som mal v 3.ročníku pokarhanie riaditela školy zato že som povedal riaditelke že ju tak nakopem do prdele že si týžden nesadne takže kdo je tu vetší frajer?8. třída a 2. z chování :O (cry)
Já jsem rozmlátil 1 klukovi hubu, rozkopal jsem skříň ve škole, nadával jsem učitelkám do očí, to je asi 3 rok po sobě co mám 2 z chování..Len? ja som mal v 3.ročníku pokarhanie riaditela školy zato že som povedal riaditelke že ju tak nakopem do prdele že si týžden nesadne takže kdo je tu vetší frajer?
Načal si ji poté co se rozpadla..Nurte ? :O Načal jsem ti Almaru #DestroyTheAlmara
#PrayForAlmaraNačal si ji poté co se rozpadla..
3x 5 tak vy jste asi lenoši se učit co(redface)