Dořešíme v SZ nechci tu spamovat, napiš mi (SZ - Soukromá zpráva)Jak si to mám dát jako banner nejde mi to
Nejvíce práce je když musím udělat tu postavu (Stíny atd.. )Koukám děláš banery celkem rychle... Jeden lepší než druhý. :emoji_blush:
No nic jdu dělat tu tvojí profilovku, ale zkus zčeknout to rozlišení..Koukám děláš banery celkem rychle... Jeden lepší než druhý. :emoji_blush:
Jj, moc děkuju... Máš u mě velké + budu si tě pamatovat. :emoji_blush:No nic jdu dělat tu tvojí profilovku, ale zkus zčeknout to rozlišení.. :emoji_slight_smile:
Ok, kdyby si měl kámoše ukaž jim tuto stránku, baví mě dělat bannery (PS: Zkus to tedy čeknout )Jj, moc děkuju... Máš u mě velké + budu si tě pamatovat. :emoji_blush:
A jen se tě zeptám, pozadí a poza a jestli chceš moto ?Jj, moc děkuju... Máš u mě velké + budu si tě pamatovat. :emoji_blush:
OK a pozadí ?Moto prosím jen do banerů, do profilovky prosím ne. :emoji_blush:
A ty chceš profilovku ? ?A to rozlišení je tu http://www.miridia.cz/2015/08/prehled-velikosti-fotek-nastaveni.html?m=1
:emoji_blush:
Jj prosím, jestli by to šlo. :emoji_blush:A ty chceš profilovku ? ?:emoji_smiley:
Jo jasnyJj prosím, jestli by to šlo. :emoji_blush:
??Jestli to nejde dát do hubeného skinu, tak mi to prosím dej normálně jakože stojím.
Tady máš 2A pozadí nechám zase na tobě, líbí se mi... A pózu prosím zase stání a klidně ruce v bok nebo tak prosím. Děkuju :emoji_blush: