Radiko
ExHelperis
Tak jak nemozes ovládať kocky vo windowse mobile (facepalm)Prečo? Windows 8.1
Tak jak nemozes ovládať kocky vo windowse mobile (facepalm)Prečo? Windows 8.1
Kdysi se to jmenovalo Windows phone 10 le po sléze vývoje se změnil název na Windows10mobile. Jako na př.: Windows10hololens nebo Windows10band
Ten je ve Windows10mobile vestavěný (proto je to taky nejbezpečnější OS na mobily poslední doby...)Existuje antivirus
Na IOS si ani zálohovat nic nemůžeš...Rozbijem to jednou pro vždy.. iOS přidán..
Windows 8/8.1. Pro Lumie je WindowsPhone 8.1 ale Win.10 je Windows10mobileTak jak nemozes ovládať kocky vo windowse mobile (facepalm)
Android má nejvíc výkonný procesor, tak to je ta největší blbost jakou jsem kdy spatřil :-DDDWindows Phone.
Takže takto. Neodporúčam žiadny Windows Phone pretože som vystriedala skoro všetky a vždy som musela reklamovat.
Iphone 1,2,3,4,5,6S
Zlý zlý a zlý procesor.
Ikony ako pre slepých..
Android.
Android má asi najviac výkonný procesor. Pomalý sa vibija (záleží aké hry tam máš)
Atď..
Najviac odporúčam Android!
Lumie majú Windows mobile :OWindows 8/8.1. Pro Lumie je WindowsPhone 8.1 ale Win.10 je Windows10mobile
n, Windows8.1 = WindowsPhone8.1Lumie majú Windows mobile
Ja mam lumiu a tu to máš napísanen, Windows8.1 = WindowsPhone8.1
Windows10 = Windows10mobile
Kde?Ja mam lumiu a tu to máš napísane View attachment 9195
Pod made in vietnamKde?
Tak to si mal pekne blby mobil mne Windows ani raz nezmrzol..train man ? android je lepsi lebo windows mrznu ja som mal a to bola katastrofa musel som reklamovatC-D android mobily nesu drahe ako windows mobily
Asi takTak to si mal pekne blby mobil mne Windows ani raz nezmrzol..
Drahe? Musís vedieť hľadať a nevyberat podľa reklamy a vzhladu.. Ja mam svoj za 60€ a som sním veľmi spokojný..train man ? android je lepsi lebo windows mrznu ja som mal a to bola katastrofa musel som reklamovatC-D android mobily nesu drahe ako windows mobily
Musíš hledět na parametry. Pokud sis koupil mobil, co má např. dvě jádra, do toho dal 16 GB paměťovku a stáhnul na to 25 her, tak se nedivtrain man ? android je lepsi lebo windows mrznu ja som mal a to bola katastrofa musel som reklamovatC-D android mobily nesu drahe ako windows mobily
Veru to je pravda ja som mal aj 30 hier a islo to akosich pomaly (na starom mobile)Musíš hledět na parametry. Pokud sis koupil mobil, co má např. dvě jádra, do toho dal 16 GB paměťovku a stáhnul na to 25 her, tak se nediv
Ja som sa v tom stratilTo je že je od Microsoftu...
http://prntscr.com/9e1dmo
WTFtrain man ? android je lepsi lebo windows mrznu ja som mal a to bola katastrofa musel som reklamovatC-D android mobily nesu drahe ako windows mobily