• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Chceš povolit pro Warez skiny?

• Ano

Votes: 28 47.5%
  • Ne

Votes: 31 52.5%

• Total voters
    59
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

FilipVI

Moderátor webu
Tak promiň no... Já bych klidně řekl i aby jsme my zavřeli hubu. Já neberu warezáky nějak "podřadně". Řekl bych klidně i "tak skiny nebudou ať originálky zavřou hubu,ale to už je offtopic.

Tohle je můj finální názor:
Bych dal tak 5 skinů FREE a 15 skinů k nějakému Skin VIP. Další peníze pro server.
Skin VIP by stálo nějak 30 kč na vždy. Server by měl aspoň víc peněz v zásobě,kdyby mojang udělal něco proti warezákům.

Naposledny upraveno:

ThePalo

Nový člen
zuzik92 keby niekto mal tvoj skin tak by sa ti to páčilo ?
mne nie (nemám nič proti ním ale neschválil by som by som to)

RexTv

Nový člen
v 1.9 budou do každé ruky 1 meč, tvl... Tak to bude masakr, to by chtělo nějakej dobrý Anti-Cheat, jo, ale kdo ho udělá, to je ten problém... :(
Waku, ale až bude 1.9 tak ji nemusíš dávat na server, můžeš ji ignorovat (ale pak to, asi budeš muset udělat, jestli teda se smaže 1.7, ale to se, asi nikdy nestane).

zuzik92

Aktivní člen
Už jsem psala že mě by to bylo jedno. Prostě to beru tak že nee každý hráč má na to koupit si origo mc a pokud mu skin udělá radost, tak já jsem pro.

FilipVI

Moderátor webu
Jde to tu do offtopicu. Wake chce podle ankety znát náš názor. Protože je anketa hodně vyrovnaná,tak jsme mu anketou v podstatě řekli: ,,Vyber si!" Je jenom na majitelovi,jak to zařídí. I naprogramovat ten plugin nebude nic lehkého. Být na jeho místě,vybral bych si ANO.

Delfik

Člen
Už jsem psala že mě by to bylo jedno. Prostě to beru tak že nee každý hráč má na to koupit si origo mc a pokud mu skin udělá radost, tak já jsem pro.
Zuzik, nechápu tě. Sama si napsala, že většina VIP jsou warezáci a teď píšeš, že né každý má na to, aby si koupil origo ? Vždyť OVIP je asi o 150 korun levnější.. FACEPALM

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Možná kdyby se dal koupit Minecraft přes SMS, že by to bylo celý jinak ;D ale nejdražší VIP je za 300kč, a MC stojí 600 pokud vím, takže to 150kč není :p

zuzik92

Aktivní člen
Jasně jenže z Vip máš výhody na serveru. Z origa v podstatě jen to že si dáš skin a můžeš na mineplex a tak. Což stejně když máš rád skyblock, survival a tak, tak tam si nezahraješ.

FilipVI

Moderátor webu
Možná kdyby se dal koupit Minecraft přes SMS, že by to bylo celý jinak ;D ale nejdražší VIP je za 300kč, a MC stojí 600 pokud vím, takže to 150kč není :p
MC stojí 550 a přes SMS se dá koupit za 720 na key4you :)

/EDIT existuje něco jako paysafecard

Delfik

Člen
Jasně jenže z Vip máš výhody na serveru. Z origa v podstatě jen to že si dáš skin a můžeš na mineplex a tak. Což stejně když máš rád skyblock, survival a tak, tak tam si nezahraješ.
Z origa ? Podpoříš svojí oblíbenou hru.. Však všichni uvidíte, až bude nějaký zátah proti těm "warez chudáčkům"..

FilipVI

Moderátor webu
Z origa ? Podpoříš svojí oblíbenou hru.. Však všichni uvidíte, až bude nějaký zátah proti těm "warez chudáčkům"..
To je jako bavit se vzduchem -_-
Kdyby zrušili warez,tak by to byla pro české servery KATASTROFA!

zuzik92

Aktivní člen
Tak tebe si představit jako admina, tak je mi zle. Warez chudáčkům -_- Jako admin by jsi pomáhal jen origo hráčům nebo co -_-

Delfik

Člen
Tak tebe si představit jako admina, tak je mi zle. Warez chudáčkům C-D Jako admin by jsi pomáhal jen origo hráčům nebo co C-D
Ne, to ne. Jen mě štve, jak si pořád warezáci na něco stěžují. Že chtějí skiny a podobně.

FilipVI

Moderátor webu
Mojang to nezajímá už 6 let a microsoft nezajímá nic. Ti se ti na minecraft vy**rou. Myslíš,že jim budou vadit warezáci,když jim minecraft tolik vydělává? Vůbec ne. K čemu by se zbytečně namáhali.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.