poiprika
Aktivní člen
Jeee díky mocTak se mi to povedlo dnes ! :emoji_slight_smile: Ale bohužel z Cinemou ještě moc neumím.. :emoji_slight_smile: Ale doufám že se ti to bude líbit
Jeee díky mocTak se mi to povedlo dnes ! :emoji_slight_smile: Ale bohužel z Cinemou ještě moc neumím.. :emoji_slight_smile: Ale doufám že se ti to bude líbit
Jeee díky moc :emoji_slight_smile![]()
JoJopokud by jsi znal nějaké kamarády které by také chtěli banner určitě je sem přesměruj, baví mě dělat banner :emoji_wink: :emoji_smiley:
JoJo :emoji_slight_smilezítra jim to řeknu :emoji_slight_smile
![]()
Ok, ale budeš muset vydržet až budou vše přihlášky, takže asi až odpoledneAhoj. Moc se mi líbí ty banery v cinemě. Udělal by si mi prosím tedy ješte jeden? Nick Emememc a moto zase stejné: Is back and better
Pózu prosím stání a nic mi prosím nedávej do ruky. Zbytek nechám na tobě, nějak si s tím prosím vyhraj... Předem děkuju, Eme. :emoji_grinning:
Oprava : V jednom kole bude jen 5 hráčů!Tyto moje bannery se rozjíždí a proto budou kola ( Jako u Čípa :emoji_smiley: ) v jednom kole bude 15 hráčů ktere si napíší první, a ty co to nestihnou tak mají smůlu a třeba budou ve 2. kole !!! (Jinak zčíná 1. kolo!)
Nó, okej... Ale kdyby se ti chtělo, tak klidně i dopoledne. :emoji_blush:
Tak já ti to udělám, ale dám ti to až odpoledneNó, okej... Ale kdyby se ti chtělo, tak klidně i dopoledne. :emoji_blush:
Ok, zkusím toStále by som zapracoval na tom avatarovi na tom obrázku je strašne svetlý skus mu zvýšiť kontrast a znížiť alpha level inak supeer
Eme, tady mášNó, okej... Ale kdyby se ti chtělo, tak klidně i dopoledne. :emoji_blush:
Líbí ?Eme, tady máš View attachment 45079
Ano, uplně stejné moto ?Hej, jak jsemti psal, tak se mi ještě neaktualizoval skin. Mohla bys mi to prosímtě udělat ještě jednou ? :emoji_slight_smile:. Pokud teda chceš :emoji_smiley:
Tak tady to mášHej, jak jsemti psal, tak se mi ještě neaktualizoval skin. Mohla bys mi to prosímtě udělat ještě jednou ? :emoji_slight_smile:. Pokud teda chceš :emoji_smiley: