• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Všichni o tom ví, nebo aspoň většina, ale dne 31.7.2015 ve 22:00 se server uzavře a bude převeden na 1.8.

Při tomto updatu bude proveden tzn WIPE, to je, že se všechno smaže. Ano, bohužel nic jiného se už dělat nedá a ani nebude, bylo tak rozhodnuto. Wipe se dělá z důvodu, že Survival je příliš OP a mapa je 26GB velká. Je to obrovská zátěž na server a chunky by se nehorázně bugovaly.

Proto bude do 31.7.2015 18:00 na webu formulář, ve kterém si můžete požádat o přesun stavby! A to pouze 1 stavba, pokud splňuje stavba určité kritéria. A to jsou:
  • Stavba nesmí obsahovat chestky (bude to kontrolováno).
  • Stavba nesmí obsahovat mob trapku.
  • Stavba musí být větší jak 50x50 bloků, nebudeme totiž kopírovat každému kadibudky.
Formulář o žádost na přesun nalezneš zde, stačí kliknout na Nové téma: http://craftmania.cz/forum/vypis-z-formulare-zadosti-o-presun-staveb.50/
Dozvíš se tam jestli jsem ti to také povolil a okopíroval nebo také ne + důvod.
Stavby kopíruju já a nikdo jiný z AT, sám si na to dohlídnu :)

VIP
Hráči, kteří vlastní VIP na Survivalu ho dostanou zpět po updatu na 1.8, avšak bez VIP věcí, pouze práva.
Hráči, kteří si zakoupili VIP od 1.7.2015 - 22.7.2015, dostanou jako omluvu i VIP na Creativu.

Formulář na VIP se otevře dne 1.8.2015 v den kdy bude Survival na 1.8.

Novinky
Novinky ani snad už psát nemusím, stačí se podívat na Creative, Prison, Skyblock :D

Změny
Jelikož se provede kompletní smazání, bude také zcela nová mapa, nebude tedy rozgriefovaná... jako teď.
Steve-iron-shovel.png

Naposledny upraveno:

Komentáře

Status
... good job :p ja nehral survival kvuli tomu ze tam jsou hloupe diry, resky na kterych nikdo nebyl 50 let a hledani mista. Na hezkych mistech vzdy je nekdo A) a kdo ví kdo A)

(panda)(panda)(panda)(panda)(panda)(panda)(panda)(panda)(panda)(panda)(panda)(panda)(panda)(panda)(panda)(panda)

Super, snad to přitáhne hráče, survival byl můj nejoblíbenější, protože se tam furt něco dělo, bylo tam přes 100 hráčů a teď jich je tam sotva 30..

Waku? Takže aj EnderChestka + Veci v invu + Money budú preč? (arghh)(arghh)(arghh)(arghh)(arghh)(arghh)(arghh)(arghh):':)':)':)'(

Doufám že nebude vadit když budu mít horní patro vyplněné diamond blokama ? :D (wacky)
Diamond bloky nebyly nacheatované, jen jsem nechtěl ztratit money, tak jsem si koupil za 650 000 co jsem měl asi 20 diamond blocks

TEST

Žádný uživatel není online.
Status