• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Jsi spokojen s AT?

• Ne

Votes: 48 60.8%
  • Ano

Votes: 31 39.2%

• Total voters
    79
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Spoertt

Člen
NE z duvodu Afkujících a neaktivních adminu/helperu
Nechápu co čekáš?
Myslíš, že budou neustále nalepení na monitor?
Prázdniny a teď začátek školy. Snad každý dá přednost RL před "virtualitou".. Přátelé, rodina, povinnosti.

Puntys

Veteran | President
Já jsem maximálně spokojen,hlavně ted s Kaprem.Takže ANO!
Vlezprdelko :D
Takhle ti to řeknu...když potřebuje AT někam odejít má 3 způsoby:
1) Zbytečně se odpojit a muset se napojit znova
2) Odejít do lobby a tím opustit chat
3) ,,Afkovat" na serveru a jak se vrátí tak pročíst co se za tu dobu psalo a odpovědět na otázky co mu přišli. Z toho důvodu radši ,,afkuju". Pořád ti příjde afkování špatné? :)

:( :( :( Jsem chtěl nějaký vzrůšo :D
Tak ti dám hlas z lásky :( :)

YouAreDead

MikeJeBan
Vlezprdelko :D

Takhle ti to řeknu...když potřebuje AT někam odejít má 3 způsoby:
1) Zbytečně se odpojit a muset se napojit znova
2) Odejít do lobby a tím opustit chat
3) ,,Afkovat" na serveru a jak se vrátí tak pročíst co se za tu dobu psalo a odpovědět na otázky co mu přišli. Z toho důvodu radši ,,afkuju". Pořád ti příjde afkování špatné? :)

Tak ti dám hlas z lásky :( :)
ano ale když odchází napsat /fr bmsg AFK a když přichází Jsem zpět

Puntys

Veteran | President
Od toho je /afk co používáme (teda pokud to na tom serveru náhodou je :D @MrWakeCZ ) Ale do fr to psát mi příjde zbytečné. Někteří admini to teda ještě řeší vanishem :D

BH666

#PrepáčMiŽeSomONičomAZdissujMiVlasy
Aj keď sa k tomuto už správne vyjadril @KubrastigShowCZ, rád by som niečo dodal...

Ono som si všimol, že hráči menej nadávajú, keď je admin/helper online a to môže byť aj AFK, takže stále je to lepšie ako, keby tam nikto nebol. Navyše ako píše KubrastigShowCZ, môže si to potom prečítať.

ano ale když odchází napsat /fr bmsg AFK a když přichází Jsem zpět
Áno, hráčom treba napísať všetko, čo práve robím? Vzorku mojej krvi na rozbor nechceš?

BH666

Popravdě ti může být v celku jedno, zda-li admin afkuje - nebo ne. Další z důvodů, proč mám fr zprávy zakázané.
Kvôli tomuto si pridávam do "friend-listu" len AT. Je to dobré, lebo vieme komunikovať medzi servermi + hráči nevedia, kedy idem na "vanišovú" návštevu.

BH666

jp, možno to bude predsudkami, keďže je tu @koza37 nový.. ale i tak si musí zvyknúť a možno bude robiť prácu dobre. čož teraz robí. Takže koza37 by v AT mal byť. (Eventerov predsa chceme.. nie? :D)
Ja si skôr myslím, že bude kapr "vyhrávať" aj naďalej, lebo na neho boli sťažnosti a hráči nedajú pokoj, kým sa niečo nestane.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.