ShijaskaCZ
๑For the HORDE๑
rip repli
Děkuji rádo se mi to poslouchá a nadále se budu snažit vám dělat radost a pomáhat .Já jsem nejvíce spokojen s těmito (je jich fakt dost): @_Mititi_CZ @fikiplay @MARIMR008 @_Tizi0sCZE_ a @koza37
Nechápu co čekáš?NE z duvodu Afkujících a neaktivních adminu/helperu
Spíš by jsi ty měl 5h mlčet :Sto si jo ale měli by bejt aspon 5 hodin tejdně na CM
VlezprdelkoJá jsem maximálně spokojen,hlavně ted s Kaprem.Takže ANO!
Takhle ti to řeknu...když potřebuje AT někam odejít má 3 způsoby:NE z duvodu Afkujících a neaktivních adminu/helperu
Tak ti dám hlas z láskyJsem chtěl nějaký vzrůšo
A každou minutu povinně někomu poradit. #StayKomunistato sice jo ale měli by bejt aspon 5 hodin tejdně na CM
ano ale když odchází napsat /fr bmsg AFK a když přichází Jsem zpětVlezprdelko
Takhle ti to řeknu...když potřebuje AT někam odejít má 3 způsoby:
1) Zbytečně se odpojit a muset se napojit znova
2) Odejít do lobby a tím opustit chat
3) ,,Afkovat" na serveru a jak se vrátí tak pročíst co se za tu dobu psalo a odpovědět na otázky co mu přišli. Z toho důvodu radši ,,afkuju". Pořád ti příjde afkování špatné?
Tak ti dám hlas z lásky
Ono som si všimol, že hráči menej nadávajú, keď je admin/helper online a to môže byť aj AFK, takže stále je to lepšie ako, keby tam nikto nebol. Navyše ako píše KubrastigShowCZ, môže si to potom prečítať.NE z duvodu Afkujících a neaktivních adminu/helperu
Áno, hráčom treba napísať všetko, čo práve robím? Vzorku mojej krvi na rozbor nechceš?ano ale když odchází napsat /fr bmsg AFK a když přichází Jsem zpět
Popravdě ti může být v celku jedno, zda-li admin afkuje - nebo ne. Další z důvodů, proč mám fr zprávy zakázané.ano ale když odchází napsat /fr bmsg AFK a když přichází Jsem zpět
Kvôli tomuto si pridávam do "friend-listu" len AT. Je to dobré, lebo vieme komunikovať medzi servermi + hráči nevedia, kedy idem na "vanišovú" návštevu.Popravdě ti může být v celku jedno, zda-li admin afkuje - nebo ne. Další z důvodů, proč mám fr zprávy zakázané.
jp, možno to bude predsudkami, keďže je tu @koza37 nový.. ale i tak si musí zvyknúť a možno bude robiť prácu dobre. čož teraz robí. Takže koza37 by v AT mal byť. (Eventerov predsa chceme.. nie? )Nevím, proč jste všichni proti koze.. nic vám neudělal..
Ja si skôr myslím, že bude kapr "vyhrávať" aj naďalej, lebo na neho boli sťažnosti a hráči nedajú pokoj, kým sa niečo nestane.jp, možno to bude predsudkami, keďže je tu @koza37 nový.. ale i tak si musí zvyknúť a možno bude robiť prácu dobre. čož teraz robí. Takže koza37 by v AT mal byť. (Eventerov predsa chceme.. nie? )
Mě je to úplně jedno, klidně ať mám 100 hlasůjp, možno to bude predsudkami, keďže je tu @koza37 nový.. ale i tak si musí zvyknúť a možno bude robiť prácu dobre. čož teraz robí. Takže koza37 by v AT mal byť. (Eventerov predsa chceme.. nie? )
To má byť výzva? :ĐMě je to úplně jedno, klidně ať mám 100 hlasů
Zmeň si 100x IP a zahlasuj (kappa)To má byť výzva? :Đ
Ne ne...skype lochy.hub xd pls hlasuj pre baran008 pls plsZmeň si 100x IP a zahlasuj (kappa)